Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

5 x Voordelige styling must haves

5 x Voordelige styling must haves
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 5222 keer bekeken

Smaakvolle meubels en accessoires bij een Bellfires gashaard

Om uw woning een heerlijk thuisgevoel te geven, is het toevoegen van prachtige meubels en accessoires van belang. Iedereen verlangt naar een knusse woonruimte waar we ons terug kunnen trekken en onszelf kunnen zijn. Met verschillende woonartikelen bent u in staat om dit te realiseren. Hierdoor ontstaat er een prachtige en comfortabele sfeer die uw levensstijl accentueert. Een huis is namelijk echt uw huis wanneer de woonomgeving naar eigen smaak is ingericht. Dit kan natuurlijk afwisselen per seizoen.

In deze blog worden daarom verschillende meubels en accessoires toegelicht om u volop te inspireren. Denk hierbij aan prachtige bijzettafels, vazen en tafelkleden. Om in de sfeer van haarden te blijven, zijn deze accessoires gecombineerd met fraaie gashaarden van Bellfires. Hierdoor ontstaat er een prachtig totaalbeeld, zodat u inspiratie opdoet voor uw eigen wooninterieur. De huiselijkheid en gezelligheid spatten van de foto’s af!Landelijk wooninterieur met een driezijdige gashaard

1. Op de eerste foto ziet u twee bijzondere bijzettafels met houten poten. Deze meubels zijn voorzien van een fraaie, witte laklaag en een strakke oppervlakte. Deze bijzettafels passen door hun vormgeving naadloos bij een licht wooninterieur. Het witte tafelblad in combinatie met de witte wanden/kozijnen straalt een modern en chique karakter uit. De houten poten zijn prachtig gemengd met de bruine meubels, het laminaat en de decoratieve houtopslag. Een vergelijkbaar product kunt u tegen een schappelijke prijs aanschaffen bij Woonexpress.

2. Naast deze bijzettafels is er ook een comfortabele, rieten hangstoel te zien. De donkerbruine kleur sluit goed aan op het interieur van de woonruimte. Wanneer de bewoners plaatsnemen in de heerlijke stoel, komen zij helemaal tot rust. Geïnteresseerd in deze knusse accessoire? Bij de Gamma staat een prachtig model die absoluut een toevoeging is voor uw woonkamer. Tot slot aanschouwt u een prachtige driezijdige gashaard, namelijk de Bellfires View Bell Topsham 3.

Bellfires View Bell Topsham 3.

Brede houten bank in combinatie met brede gashaard

3. De tweede foto bevat meerdere meubels en accessoires om toe te lichten. Bij deze foto wordt de nadruk gelegd op de houten bank bij de gashaard. Deze fraaie gashaard, de Bellfires Horizon Bell Large 3, toont een schitterend breed vlammenspel. De bewoners hebben er expliciet voor gekozen om de bank te voorzien van een lichtbruine houtkleur.

In combinatie met de witte wand en de houtstammen set in de haard vormen alle elementen één geheel. De houtbank heeft een breder formaat dan de gashaard, zodat de bewoners heerlijk bij de gashaard kunnen zitten. Ziet u dit object ook al in uw eigen woonkamer staan? Een vergelijkbaar artikel vindt u bij een winkel als Natuursteenstrips.nl.

Bellfires Horizon Bell Large 3

Gekleurde vazen voor een fraaie tunnelhaard

4. Op de voorgaande foto’s zag u twee lichte wooninterieurs in combinatie met fraaie meubels. Om u een compleet beeld te geven, zijn er ook prachtige, gekleurde vazen meegenomen in deze blog. Doordat de vazen in de vorm van een kruik zijn gemaakt, komen deze accessoires ook tot hun recht zonder bloem of tak. Deze objecten geven uw interieur een stijlvolle en opvallende sfeer.

Zet de vazen bijvoorbeeld op uw houten tafel en ze springen direct in het oog. Achter deze vazen is een fantastische tunnelhaard te bewonderen, namelijk de Bellfires Horizon Bell Small Tunnel 3. Vanuit de woonkamer kijken de bewoners door de haard heen naar de eetkamer. De groene en de blauwe vaas kunt u verkrijgen bij een webwinkel als VTwonen.

Bellfires Horizon Bell Small Tunnel 3

Dierlijke decoratie bij een tweezijdige gashaard

5. U kunt niet alleen prachtige vazen op uw tafel plaatsen, maar ook een sfeervolle schapenvacht. Dit ziet u terug op de onderstaande foto. Een schapenvacht is een bijzonder natuurproduct die een landelijke en warme uitstraling geeft. Dit is ongetwijfeld een toevoeging voor een wooninterieur met lichte kleuren als bruin en wit. Op het tafelkleed plaatst u accessoires als kaarsen of een plant, zodat u een knusse sfeer creëert.

Het schapenvacht dient niet alleen als tafelkleed, maar kan ook als vloerkleed gebruikt worden. In combinatie met de tweezijdige gashaard, de Bellfires Corner Bell Large 3, heeft de woonkamer een landelijk geheel gekregen. Bij de webwinkel OTTO is er een vergelijkbaar kleed voor een schappelijke prijs te verkrijgen.

Bellfires Corner Bell Large 3

Geplaatst in: Interieur & Lifestyle