• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Combinatie haard en modern meubel

Haard in modern meubel

Geplaatst in luxe kubistische villa

Bij deze exclusieve villa hebben enkele architecten het prachtige ontwerp verzorgt van zowel de indeling als het interieur. Haardenexpert heeft mogen zorgen voor de zowel het installeren van de haard als het plaatsen van het moderne haardmeubel.

  • 01 - 05 - 2024
  • Projecten
  • 3 minuten
Perfect resultaat

High-end meubel

Met driezijdige gashaard

Bij dit prachtige haardmeubel is een driezijdige gashaard gecombineerd met een ombouw (boven de haard) en plateau (onder de haard). De ombouw is uitgevoerd in een prachtige lichte kleur waardoor de kleur perfect overgaat in de gestucte wanden ernaast. Het plateau aan de onderzijde heeft een zwarte kleur gekregen. De taatsdeuren, meubels en donkere stoelen passen er daarom perfect bij.

Driezijdige gashaard

In deze woning

Is gekozen voor

Uitzonderlijk design

Zowel binnen als buiten

Woning
Terras woning
Woonkamer woning
Keuken woning
Buitenhaard
Unieke haardopstellingen

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert