Element4 Trisore 95

Adviesprijs:
€ 3.151,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

De Element4 Trisore 95 Gashaard is de grotere broer van de Element4 Trisore 70 en dus geschikt om te plaatsen op een wat langere wand of grotere woonkamer. Deze schitterende 3-zijdige gashaard is vanuit elke hoek van de kamer uitstekend te bewonderen.

×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Model
Inbouw
Systeem
Gesloten
Afmetingen
Groot
Stijl
Modern, Tijdloos
Vuurzicht
3-zijdig
Brandstof
Gas, Propaan
Branderdecoratie
Houtset, Kiezels
Vermogen
9,1kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Keramisch glas, Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Inbouw hoogte cm
69,2
Inbouw breedte cm
102,4
Inbouw diepte cm
31,8
Hoogte glas cm
42
Breedte glas cm
99,4
Diepte glas cm
23,2
Diameter rookgasafvoer mm
130/200

Element4 Trisore 95 Gashaard

De Element4 Trisore 95 Gashaard is een frameless, 3-zijdige haard. Deze kachel neemt een vermogen van 8,2 kW met zich mee en dat betekend dat deze kachel grote ruimtes gemakkelijk kan verwarmen. Naast dit model van de Trisore serie leverd Element4 nog 3 andere modellen, namelijk de Element4Trisore 70, Element4Trisore 100H en de Element4Trisore 140. Hierdoor heeft u een brede keuze uit verschillende maten en groottes.

Element4 Trisore 95 Gashaard - Opties

De Element4 Trisore 95 is de grotere broer van de Element4 Trisore 70 en dus geschikt om te plaatsen op een wat langere wand of grotere woonkamer. Doordat de Element4 Trisore 95 wat breder is dan de Element4 Trisore 70 lijkt de ruit optisch gezien ook wat lager en ontstaat er een meer horizontaal effect met een hele rij prachtige hoge vlammen. De Trisore 95 van element4 is geheel frameless en met diverse opties leverbaar zoals: staalwand of zwart of glazen achterwand, daarnaast kan het interieur van de haard worden voorzien van luxe houtstammen of carrara kiezels.

Element4 Trisore 95 Gaskachel - Overal toepasbaar 

U kunt deze gashaard dus geheel naar uw eigen wensen samen stellen. Deze gashaard is op aardgas of propaangas leverbaar en de rookgasafvoer kan tot wel 8 meter horizontaal verlopen waardoor de Element4 Trisore 95 in vrijwel iedere woning toepasbaar is. De Element4 Trisore 95 staat mooi in een strakke wand maar met een plateau van natuursteen of MDF kunt u al uw wensen in vervulling laten gaan. De haardplateaus zijn eventueel leverbaar met lade of klepkasten en u kunt er bovenop eventueel een T.V. plaatsen.

Voor alle modellen van de Element4 serie klik hier.

Er zijn geen videos beschikbaar.