Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Element4 Summum 100 C

Gashaard
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 5.271

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Element4 Summum 100 C

Element4 Summum 100C

Element4 komt met de Element4 Summum 100C met een prachtig vormgegeven gashaard op de markt. De Summum 100C betreft een hoekhaard waardoor u ruim zicht heeft op de vlammen. Naast een mooi design, staan de haarden van Element4 bekend om hun innovatieve techniek. De Element4 Summum 100C is voorzien van een Real Flame Burner. Dit is een brander die zich onder de houtblokken bevindt, waardoor de houtblokken echt vlam lijken te vatten. Daarnaast is het branderbed voorzien van speciaal ledlicht. Dit in combinatie met natuurgetrouwe houtstammen en u heeft de sfeer in huis gehaald.

Specificaties van de Summum 100C

De Element4 Summum 100C heeft de mogelijkheid om te laten branden op propaan of aardgas. Dit maakt hem hoe dan ook klaar voor de toekomst. De haard beschikt over een minimaal netto vermogen van 2,7 kW en een maximaal netto vermogen van 10,9 kW. De haard kan via de bovenaansluiting worden bevestigd op het rookkanaal met een diameter van 200/130mm. De haard is standaard voorzien van een zwart stalen interieur en een E-Save bediening. De haard heeft een rendement van maar liefst 89%. Dit betekent dat er tijdens de verbranding weinig warmte verloren gaat, waardoor de Summum 100C uw woning snel en efficiënt verwarmd.

Extra toevoegingen

De Element4 Summum 100C kan optioneel worden voorzien van een zwart glazen interieur in plaats van een zwart stalen interieur. Daarnaast kan de Summum 100C worden voorzien van de ProControl bediening. Deze bediening maakt het mogelijk om  e haard gemakkelijk middels uw tablet of smartphone te bedienen. Niet alleen van dichtbij, maar ook op afstand. Het enige dat u hier voor nodig heeft is een Element4 Wifiboxje en de app. Bent u bijvoorbeeld een weekendje weggeweest, waardoor de woning flink is afgekoeld, dan kunt u voordat u thuis komt, de haard op afstand al aan zetten. Zo komt u ook na een weekendje weg thuis in een warme woning. Verder kunt u er voor kiezen om de Powerfan aan te schaffen. Deze maakt het mogelijk om op plaatsen waar er eigenlijk geen gashaard geplaatst kan worden, toch een gashaard te plaatsen. Dit komt omdat de Powerfan een versleping van maar liefst 36 meter te creëren binnen het rookkanaal. Daarnaast regelt dit apparaat zelf helemaal de juiste instellingen voor de aanvoer en afvoer van lucht.

Kortom, de Element4 Summum 100C biedt aardig wat mogelijkheden en is een prachtige haard om te zien met innovatieve technieken. Bent u geïnteresseerd in deze haard of bent u er juist nog niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Beste prijs voor de Element4 Summum 100 C?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Element4 Summum 100 C
Categorie Gashaarden, Propaangas
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vermogen 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 100 cm tot 120 cm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 5.271

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie