• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Element4 Summum 100 C

Gashaarden
€ 6.395

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Element4 Summum 100 C

Element4 komt met de Element4 Summum 100C met een prachtig vormgegeven gashaard op de markt. De Summum 100C betreft een hoekhaard waardoor u ruim zicht heeft op de vlammen. Naast een mooi design, staan de haarden van Element4 bekend om hun innovatieve techniek. De Element4 Summum 100C is voorzien van een Real Flame Burner. Dit is een brander die zich onder de houtblokken bevindt, waardoor de houtblokken echt vlam lijken te vatten. Daarnaast is het branderbed voorzien van speciaal ledlicht. Dit in combinatie met natuurgetrouwe houtstammen en u heeft de sfeer in huis gehaald.

Specificaties van de Summum 100C

De Element4 Summum 100C heeft de mogelijkheid om te laten branden op propaan of aardgas. Dit maakt hem hoe dan ook klaar voor de toekomst. De haard beschikt over een minimaal netto vermogen van 2,7 kW en een maximaal netto vermogen van 10,9 kW. De haard kan via de bovenaansluiting worden bevestigd op het rookkanaal met een diameter van 200/130mm. De haard is standaard voorzien van een zwart stalen interieur en een E-Save bediening. De haard heeft een rendement van maar liefst 89%. Dit betekent dat er tijdens de verbranding weinig warmte verloren gaat, waardoor de Summum 100C uw woning snel en efficiënt verwarmd.

Extra toevoegingen

De Element4 Summum 100C kan optioneel worden voorzien van een zwart glazen interieur in plaats van een zwart stalen interieur. Daarnaast kan de Summum 100C worden voorzien van de ProControl bediening. Deze bediening maakt het mogelijk om  e haard gemakkelijk middels uw tablet of smartphone te bedienen. Niet alleen van dichtbij, maar ook op afstand. Het enige dat u hier voor nodig heeft is een Element4 Wifiboxje en de app. Bent u bijvoorbeeld een weekendje weggeweest, waardoor de woning flink is afgekoeld, dan kunt u voordat u thuis komt, de haard op afstand al aan zetten. Zo komt u ook na een weekendje weg thuis in een warme woning. Verder kunt u er voor kiezen om de Powerfan aan te schaffen. Deze maakt het mogelijk om op plaatsen waar er eigenlijk geen gashaard geplaatst kan worden, toch een gashaard te plaatsen. Dit komt omdat de Powerfan een versleping van maar liefst 36 meter te creëren binnen het rookkanaal. Daarnaast regelt dit apparaat zelf helemaal de juiste instellingen voor de aanvoer en afvoer van lucht.

Kortom, de Element4 Summum 100C biedt aardig wat mogelijkheden en is een prachtige haard om te zien met innovatieve technieken. Bent u geïnteresseerd in deze haard of bent u er juist nog niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkElement4
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Element4: groots in innovatie

Element4: groots in innovatie

Een aanwinst in elk interieur

Met een Element4 gashaard profiteert u van de meest vooruitstrevende technische innovaties. Zo legt het merk de focus op design en gebruiksgemak. Een gashaard van Element4 is niet zomaar een warmtebron, het is een designstuk dat kleur geeft aan en een verrijking is voor elk interieur.

Hoogwaardige design haarden

Hoogwaardige design haarden

Met perfectie op alle fronten

Maak kennis met de veelzijdige collectie gashaarden van Element4; De perfectie van Element4 levert stijlvolle ontwerpen op die de unieke schoonheid van vuur volledig tot zijn recht laten komen. Van fronthaard en doorkijkhaard tot roomdivider of 3-zijdige haard.

Top 3 populaire haarden van Element4
Front  Summum 140 F Cupido 70 Modore 240 H
Doorkijk Sky Large T Sky Large T O Sky Medium T
Hoek Summum 100 C Summum 70 C Summum 140 C
3-zijdig Summum 190 3/S Summum 140 3/S Summum 70 3/S
Room divider Summum 140 RD Lucius 240 H Club 140 RD

Element4 hoekhaarden

Element4 hoekhaarden

Ruimer vuurzicht

De serie hoek gashaarden van Element4 bestaat uit meerdere modellen, met keuze uit verschillende stijlen, designs en extra opties. Geheel af te stemmen op uw interieur, bepaal het helemaal zelf.

Type haard Breedte ruit (in cm) Hoogte ruit (in cm)
Bidore 100 93 42
Bidore 140 140,1 45
Bidore 240 H 238,1 57,4
Summum 70 C 70,4 45
Summum 100 C 100 57,5
Summum 140 C 140,1 42
Summum 190 C 190,1 45
Club 140 C 140,1 45
Club 240 C 240 57,4

Real Flame Burner M LED

Real Flame Burner M LED

Van Element4

De speciale LED lichtbrander van de Real Flame Burner LED zorgt voor een extreem realistisch vuurbeeld. Gecombineerd met realistische houtblokken ontstaat een prachtig houtvuur.

Uw haard op afstand bedienen

Uw haard op afstand bedienen

Met de ProControl app

Een gashaard eenvoudig bedienen met uw smartphone of tablet? Dit kan worden geregeld met ProControl van Element4. Een perfecte optie als u uw haard op afstand wilt bedienen, zonder gebruik te maken van een domoticasysteem. Het enige wat u nodig hebt is een Element4 wifiboxje. Makkelijker kan niet!

Domotica: Wilt u uw bestaande domoticasysteem gebruik om uw Element4 gashaard te bedienen? Dat kan! Met behulp van domotica kunt u de gashaard aan- en uitzetten, hoger en lager zetten en de brander bedienen.

Op elke plek een gashaard

PowerFan van Element4 is het antwoord

Met de PowerFan oplossing kan een Element4 gashaard overal geplaatst worden. Deze slimme oplossing kan maar liefst een 30 meter verslepingcreëren binnen het rookkanaal. Zo kunt u een gashaard realiseren op plaatsen waar dit eerder niet kon. Erg handig: het apparaat regelt zelf de juiste instellingen van de luchttoevoer en -afvoer.

Bekleding binnenkant

Bekleding binnenkant

Meerdere opties mogelijk

Element4 biedt de mogelijkheid om de achterwand van uw gashaard geheel aan te passen aan uw interieur. Van zwart stalen achterwand tot steenmotief, zwart glas of dakpannenmotief. U kiest het helemaal zelf.

De keuzemogelijkheden verschillen per type haard, vraag advies aan onze experts.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Éxtra genieten dankzij ontspiegeld glas

Wilt u genieten van een nóg mooier vlammenspel in uw gashaard, alsof u rechtstreeks in het vuur kijkt? Laat uw Element4 gashaard uitrusten met ontspiegeld glas. Dit glas voorkomt hinderlijke schittering van invallend licht en is zelfs onzichtbaar als de haard niet brandt. Hierdoor profiteert u van het beste uit twee werelden; het gemak en comfort van een gesloten gashaard, met de sfeer en het vlammenspel van een echte open haard.

De keuzemogelijkheden verschillen per type haard, vraag advies aan onze experts.

4 keer een ander branderbed

4 keer een ander branderbed

Hout, kiezels of stenen

Uw Element4 gashaard wordt standaard geleverd met een houtset als branderbed. Deze realistische houtset bestaat uit grotere en kleinere keramische takken, speciaal voor een gashaard. U kunt ook kiezen voor andere materialen zoals: witte carrara kiezels, witte stenen of grijze stenen. Ook hebben materialen deze een bijzondere samenstelling, waardoor ze langdurig als branderbed kunnen fungeren.

De keuzemogelijkheden verschillen per type haard, vraag advies aan onze experts.

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Inbouwmogelijkheden

Inbouwmogelijkheden

Elke opstelling is mogelijk

Bij Haardenexpert leveren we de mooiste meubelcombinaties met gashaarden. Met een gevarieerd en breed assortiment bieden wij voor elke (woon) ruimte een passende haardopstelling aan. Van wens en idee tot technische realisatie. Verschillende opties zijn mogelijk:

Met een tv-meubel Combineer uw tv meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Element4 Summum 100 C Gashaarden

De Element4 Summum 100 C is een inbouw gashaard van het merk Element4.
Ontvang aanbieding