• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Faber E-matrix 1050/400 III incl. hoogglans wit meubel

Elektrische haarden
€ 11.403
€ 7.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Faber E-matrix 1050/400 III incl. hoogglans wit meubel
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Faber E-matrix 1050/400 III incl. hoogglans wit meubel

Showroommodel: sla nu je slag 

Op zoek naar een elektrische haard, compleet mét hoogglans wit meubel, tegen een scherpe prijs en met een korte levertijd? Dan is dit je kans! Wegens aanpassingen in onze showroom in Rijssen wordt deze prachtige haardopstelling verkocht.

Het meubel is voorzien van klepkasten zodat je alle spulletjes netjes kunt opbergen. Vanwege de terugvallende plint en de hoogglans afwerking van het meubel, heeft het geheel een strakke look. 

Over de Faber E-matriX Linear 1050/400 III: een superieure driezijdige haard

De Faber E-matriX Linear 1050/400 III is een driezijdige elektrische inbouwhaard. Deze zeer moderne haard is zijn tijd ver vooruit, niet alleen op het gebied van techniek maar ook als het op design aan komt. Met recht een topstuk uit de zeer bijzondere collectie elektrische haarden van Faber.  

Bij een driezijdige elektrische haard is het vuur vanaf drie kanten te bekijken. Daarom is elektrische haard dan ook het ideale exemplaar voor bij u thuis. Compleet ingebouwd in een prachtig design haardmeubel bijvoorbeeld. Door de drie zijden kunt u van alle kanten geniet van het prachtige vlammenspel. Dit vlammenspel is door de uitgebalanceerde en vernuftige Opti-Myst techniek bijna niet meer te onderscheiden van houtvuur. 

Sfeerloze ruimtes en ongezellige ruimtes in een woning worden dan ook direct opgefleurd door deze haard. Deze sfeerhaard hoort dan ook echt thuis in de categorie 'waar voor uw geld'. 

Dit showroommodel van de Faber E-matriX Linear 1050/400 III wordt geleverd met

• Keramisch houtset
• Symbio lichtmodule
• Geluidsmodule
• Vlak stalen achterwand
• Bluetooth
• Afstandsbediening
• Verwarmingsmodule.

Deze haardopstelling komen bekijken, of een vrijblijvend advies van onze adviseur? 

Wilt u graag deze haardopstelling bekijken, dan verwelkomen we u graag in onze luxe showroom in Rijssen. Heeft u nog andere vragen of wilt u gratis een vrijblijvend advies van onze expert? Wij staan voor u klaar; neem contact met ons op.

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemWaterdamphaarden, LED-haard, Opti-Myst
BranderdecoratieHoutset
MerkFaber
Serietype1050/400
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
AfstandsbedieningJa

Gerelateerde categorieën

Vuur….uit water

Een levensecht vuurbeeld

Door een samenspel van opstijgende koudwatermist en speciale ledverlichting ontstaat een levensecht vuurbeeld. Vanuit een watertank, onder de houtset, zorgt een vernevelaar dat er neveldamp ontstaat. Door het water in beweging te brengen, komt er opstijgende waterdamp. De waterdamp wordt verlicht en zo begint een ‘brandend’ vuur. Een geluid van knisperend hout maakt het tot een levensechte ervaring.

Faber, sinds 1844

Faber, sinds 1844

De ‘Vuurmakers’

Toen Jan Gerrits Faber in 1844 een grofsmederij begon, was de basis gelegd voor het merk Faber zoals we dat momenteel kennen. Een elektrische haard van Faber is één van de meest gebruiksvriendelijke haardmodellen van dit moment. U hoeft slechts de stekker in het stopcontact te steken en u bent klaar om gebruik te maken van deze mooie sfeerverwarmer. 

De Faber app

De Faber app

Volledige controle

Met de Faber app bedient u de (e-)MatriX haard volledig via eigen smartphone of tablet. Alle haardfuncties en instellingen, van vlamhoogte tot gloeibedverlichting (optioneel) of de standaard aanwezige elektrische bijverwarming. Uiteraard verbonden via bluetooth, dus veilig. De Faber app houdt ook de gebruikshistorie en service- en onderhoudbehoefte bij. Deze informatie helpt de installateur om het onderhoud efficiënter uit te voeren. Zo blijft de haard altijd in topconditie.

De mogelijkheid voor een app-module verschilt per type haard, vraag advies aan onze experts.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Faber E-matrix 1050/400 III incl. hoogglans wit meubel Elektrische haarden

De Faber e-MatriX 1050/400 III is een inbouw elektrische haard van het merk Faber.
Ontvang aanbieding