Cinewall met elektrische haard

Cinewall met haard
Richtprijs haardopstelling
€2.778

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een cinewall met elektrische haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Deze 3D-voorbeeld opstelling is 1,60 meter breed en gecombineerd met een elektrische haard van 130 cm breed met front vuurzicht.

Plaatsen van het meubel gebeurt netjes en vakkundig bij u thuis. Afstellen en kleine aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd zodat alles perfect past.
Elektrische haard plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (saus-klaar) en aansluiten op het elektriciteitsnet.
Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Cinewall met elektrische haard

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling cinewall met elektrische haard van 1.60 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling? De look & feel van deze fotorealistische tekening is naar eigen smaak en inzichten aan te passen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen.

Televisies worden elk jaar groter, mooier en bieden meer entertainment. En waar komt uw televisie nu beter tot zijn recht dan in een cinewall met elektrische haard? Een cinewall is meer dan zomaar een tv meubel. Het is een wand die uw tv een plaats biedt maar daarnaast ruimte biedt voor nog zoveel meer. Vooral de combinatie elektrische haard cinewall is momenteel enorm populair. Het strakke beeldscherm van uw tv matcht moeiteloos met de strakke lijnen van een moderne elektrische haard.

Elektrische haard met een cinewall

Wanneer u kiest voor een cinewall met elektrische haard is het eenvoudig om het typische 'haardgevoel' te creëren. Elektrische haarden hebben namelijk geen echte verbranding maar simuleren het alleen. Door middel van slimme software en projectietechnieken is het fabrikanten gelukt om de magie van vuur te vangen met enkel elektriciteit. Wilt u dus wel de gezelligheid en de sfeer van een haard, maar ziet u op tegen complexe installaties en ingrijpende verbouwingen? Dan kan een cinewall met elektrische haard wel eens echt iets voor u zijn. 

Maak uw cinewall met elektrische haard bijzonder

De elektrische haard en de cinewall zijn een geslaagde combinatie omdat een elektrische haard niet veeleisend is. Omdat er geen verbranding is wordt hij niet warm. Er is geen rook die afgevoerd moet worden en om de zuurstoftoevoer hoeft u zich ook al niet druk te maken. Een elektrische haard laat zich dus gemakkelijk plaatsen en stelt weinig eisen aan het omliggende haardmeubel. Hij is onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk, energiezuinig en milieubewust. Er is geen verbranding en dus is er ook geen brandstof nodig.

De cinewall met elektrische haard is dus vernieuwend op allerlei vlakken. Door de enorme nieuwe mogelijkheden geeft een elektrische haard bovendien uw creativiteit de ruimte. Qua ontwerp, materiaalkeuze, afwerking en indeling zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Creeër uw unieke cinewall met een elektrische haard

Nu de cinewall elektrische haard steeds populairder wordt zien we het aanbod cinewall kant en klaar groeien. Toch blijft maatwerk meestal de standaard, wanneer het over cinewalls gaat. Wanneer u kiest voor maatwerk, kiest u voor een cinewall die helemaal aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Hij zal precies passen bij uw interieurstijl en de uitstraling krijgt die past bij uw persoonlijke smaak. Houdt u van traditioneel en wordt uw cinewall donker eiken? Of heeft u juist een moderne smaak en ziet u uw cinewall het liefste in het hoogglans wit? Wanneer u kiest voor maatwerk is het aantal mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Een cinewall met elektrische kopen bij Haardenexpert

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een luxe opstelling of neem contact op voor haardadvies. Wij luisteren graag naar uw wensen, om er samen iets moois van te maken.

Productspecificaties

Type haardElektrische haard
VuurzichtFront/1-zijdig
Tv-positieBoven de haard
Interieurstijl meubelStrak/Modern
MateriaalMDF
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)130x42cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)160x260x40cm
Extra optiesKasten, Lades, (Boeken)planken

Gerelateerde categorieën

aanbod cinewalls

Ons aanbod cinewalls

Maak een keuze

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod cinewalls met elektrische haard aan. In een handig overzicht vindt u zeven populaire voorbeeldopstellingen als foto-realistisch ontwerp in 3D. Zo ziet u direct hoe uw toekomstige cinewall opstelling eruit kan zien. 

Met strakke kolom Een gladde ombouw van vloer tot plafond. Verder zitten er geen verspringen, nissen of diepteverschillen in.
Met boekenplanken Hier kunt u accessoires plaatsen, die uw interieur karakter geeft, zoals een mooie vaas of plant.
Met kastruimte In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met opbergnissen Door praktische en functionele opbergnissen creeert u order en rust in een ruimte.
Met houtopslag Gebruik haardhout als decoratie voor extra gezelligheid en warmte in uw interieur.
Met soundbar-uitsparing Een perfecte integratie van de soundbar in het meubel, met uitsparing voor de luidspreker.
Met zwevend-plateau Door de haard te monteren op een zwevend plateau, ontstaat een modern en ruimtelijk effect.

Alles is handgemaakt, dus het kan precies zo worden zoals u dat wilt. Over de verschillende afmetingen, materialen, merken en designs adviseren wij graag.

Liever gas als brandstof voor uw haard? Kijk dan naar een cinewall met gashaard.

Offerte ontvangen voor een opstelling?

Jurrian helpt u graag

Het is te begrijpen dat u wilt weten wat er mogelijk is. Ik denk graag met u mee en zet de mogelijkheden op een rij.
Offerte aanvragen

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo gaan we te werk

We denken mee van inspiratie tot installatie en nemen daarmee al uw zorgen weg. Dit is onze aanpak:

Haardadvies We denken mee met uw wensen en de technische mogelijkheden.
3D tekening Met een 3D tekening ziet u de opstelling in uw huis.
Meubelmaker Onze ervaren meubelmaker bouwt uw maatwerk meubel.
Landelijke installatie Op een veilige manier installeert onze monteur uw haard.
Service Jarenlang zorgeloos genieten van de haard.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Cinewall met elektrische haard Cinewall met haard

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een cinewall met elektrische haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Ontvang aanbieding