Faber e-BoX 1000 ST (doorkijk)

Elektrische haarden
Adviesprijs haard
Prijs op aanvraag

De Faber e-BoX 1000 ST (doorkijk) is een inbouw elektrische haard van het merk Faber.

Deze haard bouwen wij in op de manier zoals u het wenst. Van een strakke moderne ombouw tot een prachtige en unieke haardopstelling. Haardenexpert werkt hiervoor samen met een interieurbouwer zodat wij de allermooiste haardopstellingen kunnen realiseren.

Haardenexpert is totaalleverancier. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de haard maar ook voor de juiste installatiematerialen. Wij werken alleen met gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze adviseurs helpen u graag de beste keuze te maken.

Vakkundige monteurs installeren de haard op de juiste manier. Wij houden altijd rekening met de geldende regels en voorschriften. Indien gewenst kunt u de haard ook zelf installeren. Onze adviseurs voorzien u graag van advies vooraf en/of tijdens de installatie.

Wij installeren haarden in NL en BE, levering kan door heel Europa.

Altijd de scherpste prijs bij Haardenexpert

Omschrijving Faber e-BoX 1000 ST (doorkijk)

Een prachtige elektrische inbouwhaard van Faber de e-BoX 1000 ST! Deze bijzonder elektrische tunnelhaard is uniek in de markt en daardoor perfect voor iedereen die houdt van een een echte haard maar geen gashaard of houtkachel wil. De e-BoX 1000 ST is gebaseerd op de unieke en gepatenteerde vuurtechniek van de andere, wellicht bekendere, e-MatriX haarden. 

Het vuur van de e-BoX 1000 ST wordt gevormd door opstijgende waterdamp te verlichten met bijzondere gloeieffecten. Hierdoor ontstaat er een zeer realistisch en fascinerend vlammenspel waar je naar blijft kijken! Deze techniek, Faber zelf noemt het de Opti-Myst techniek is een van de meest realistische! De vlammen zijn zo echt dat menigeen denkt dat het gewoon echt vuur is.

Het interieur Faber e-Box 1000 ST kan worden voorzien van houtstammen, kiezel of acrylic ice. Hiermee kun je de haard geheel naar eigen smaak intrichten. Uiteraard beschikt de e-BoX 1000 ST ook over een geavanceerde warmtemodule die uw woonkamer op een geruisloze manier kan verwarmen.'

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de e-BoX 1000 ST van Faber of een scherpe aanbieding ontvangen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs! Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze bijzondere elektrische haard.

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemWaterdamphaarden, LED-haard, Opti-Myst
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MerkFaber
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

De e-BoX serie

De e-BoX serie

Voor de prijs bewuste liefhebber

In de elektrische e-BoX serie komt de essentie van Faber’s elektrische vuur tot leven. Verkrijgbaar als front- of doorkijkhaard. Het is een ideale keuze voor bewuste én veeleisende liefhebbers, die op zoek zijn naar realistische vlambeelden met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Faber, sinds 1844

Faber, sinds 1844

De ‘Vuurmakers’

Toen Jan Gerrits Faber in 1844 een grofsmederij begon, was de basis gelegd voor het merk Faber zoals we dat momenteel kennen. Een elektrische haard van Faber is één van de meest gebruiksvriendelijke haardmodellen van dit moment. U hoeft slechts de stekker in het stopcontact te steken en u bent klaar om gebruik te maken van deze mooie sfeerverwarmer. 

Vuur….uit water

Een levensecht vuurbeeld

Door een samenspel van opstijgende koudwatermist en speciale ledverlichting ontstaat een levensecht vuurbeeld. Vanuit een watertank, onder de houtset, zorgt een vernevelaar dat er neveldamp ontstaat. Door het water in beweging te brengen, komt er opstijgende waterdamp. De waterdamp wordt verlicht en zo begint een ‘brandend’ vuur. Een geluid van knisperend hout maakt het tot een levensechte ervaring.

Inbouwmogelijkheden alles is mogelijk

Inbouwmogelijkheden

Elke opstelling is mogelijk

Bij Haardenexpert leveren we de mooiste meubelcombinaties met elektrische haarden. Met een gevarieerd en breed assortiment bieden wij voor elke (woon) ruimte een passend haardmeubel aan. Van wens en idee tot technische realisatie. Verschillende opties zijn mogelijk:

Met een tv-meubel Combineer uw tv meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Faber e-BoX 1000 ST (doorkijk) Elektrische haarden

De Faber e-BoX 1000 ST (doorkijk) is een inbouw elektrische haard van het merk Faber.
Ontvang aanbieding