Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Opti-Myst

Dimplex is een onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europa, een producent van houtkachels, gashaarden en elektrische haarden. Het merk Dimplex staat nooit stil. Constant zijn ze in beweging om nieuwe technieken te ontwikkelen om een zo realistisch mogelijk vuurbeeld te creëren. Dit geldt ook voor de Opti-Myst techniek. Een techniek waarbij een driedimensionaal vuurbeeld wordt gecreëerd door waterdamp.

37 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 5
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

37 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 5
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5

Dimplex Opti-Myst

Dimplex elektrische haarden

Het voordeel van elektrische haarden is hun gebruiksvriendelijkheid. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te stoppen en de sfeer is in huis gehaald.

Dimplex technieken

Dimplex heeft momenteel drie verschillende ‘brander’-technieken gerealiseerd. Alle drie de technieken zorgen voor een realistisch vuurbeeld. De Opti Flame techniek is een techniek waarbij LED-verlichting voor een gloeiend effect in de houtset.

Bij de Opti-Virtual techniek wordt er door middel van een LCD LED projectie een realistisch vuurbeeld neergezet. Voorbeelden van haarden die zijn voorzien vaan een Opti-Virtual techniek zijn de Opti Virtual Single en de Opti Virtual Double.

Tot slot heb je de Opti-Myst techniek. Bij deze techniek wordt een driedimensionaal vuurbeeld gecreëerd met rookeffect. De haarden met een Opti-Myst techniek zijn voorzien van een waterreservoir. Daarnaast beschikken de haarden over LED-verlichting of halogeen. Eigenlijk wordt het water in het waterreservoir kortweg verdampt waardoor er waterdampen ontstaan. Deze worden verlicht met Led-verlichting of halogeen lampen, wat een speels effect creëert. Een vol waterreservoir is ongeveer goed voor 8-10uur genieten. Bij sommige haarden in het assortiment van Dimplex is het zelfs mogelijk om de haard aan de vaste wateraansluiting aan te koppelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Cassette 500 en de Cassette 1000.