• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Dimplex Opti-Myst

Dimplex Opti-Myst

Ons assortiment

Dimplex is een onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europa, een producent van houtkachels, gashaarden en elektrische haarden. Het merk Dimplex staat nooit stil. Constant zijn ze in beweging om nieuwe technieken te ontwikkelen om een zo realistisch mogelijk vuurbeeld te creëren. Dit geldt ook voor de Dimplex Opti Myst techniek. Een techniek waarbij een driedimensionaal vuurbeeld wordt gecreëerd door waterdamp.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Dimplex OptiMyst

Dimplex OptiMyst

De elektrische waterdamphaard

Het voordeel van elektrische haarden is hun gebruiksvriendelijkheid. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te stoppen en de sfeer is in huis gehaald.

Dimplex technieken

Bij de OptiMyst techniek wordt een driedimensionaal vuurbeeld gecreëerd met rookeffect. De haarden met een Opti-Myst techniek zijn voorzien van een waterreservoir. Daarnaast beschikken de haarden over LED-verlichting of halogeen. Eigenlijk wordt het water in het waterreservoir kortweg verdampt waardoor er waterdampen ontstaan. Deze worden verlicht met Led-verlichting of halogeen lampen, wat een speels effect creëert. Een vol waterreservoir is ongeveer goed voor 8-10uur genieten. Bij sommige haarden in het assortiment van Dimplex is het zelfs mogelijk om de haard aan de vaste wateraansluiting aan te koppelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Cassette 500 en de Cassette 1000.

Dimplex elektrische haarden

Dimplex elektrische haarden

Of kies voor een andere brandertechniek

Dimplex heeft momenteel drie verschillende ‘brander’-technieken gerealiseerd. Alle drie de technieken zorgen voor een realistisch vuurbeeld. De  Dimplex Opti Flame techniek is een techniek waarbij LED-verlichting voor een gloeiend effect in de houtset.

Bij de Dimplex Opti-Virtual techniek wordt er door middel van een LCD LED projectie een realistisch vuurbeeld neergezet. Voorbeelden van haarden die zijn voorzien vaan een Opti-Virtual techniek zijn de Dimplex Opti Virtual Single en de Dimplex Opti Virtual Double.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op