Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

CV haarden

Een CV haard is een haard die wordt gekoppeld aan een Cv-installatie. De warmte die wordt gecreëerd bij het stoken in de haard kan worden gebruikt om je woning te verwarmen. Je bespaart hiermee enorm op je energierekening. Daarnaast zorgt een CV haard voor veel sfeer in huis.

18 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

18 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

CV-haarden

CV haarden

Een CV haard kan worden geïnstalleerd met een pompsysteem. Dit systeem zorgt er voor dat de warmte die van de haard af komt wordt gebruikt voor de centrale verwarming, waardoor de woning op effectieve manier kan worden verwarmd.

Ook kun je kiezen om een buffetvat te plaatsen. Het water in het buffervat wordt verwarmd door de haard. Dit water kan vervolgens gebruikt worden voor je centrale verwarming, maar bijvoorbeeld ook voor warm water om te douchen of voor vloerverwarming.

Mogelijkheden

CV haarden zijn er in diverse kleuren, soorten en maten. Zo zijn er CV haarden te verkrijgen die geschikt zijn voor grotere ruimtes, maar ook voor de wat kleinere ruimtes. Daarnaast is er keuze tussen de verschillende vuurzichten, zoals front, tweezijdig en driezijdig. Tot slot zijn er CV haarden die branden op hout en op pellets. Pellets worden gemaakt van samengeperst houtafval en kennen een zeer efficiënte verbranding. Ook hout kent een efficiënte verbranding mits het goed gedroogd hout is.