Maatwerk

Maatwerk

Ons assortiment

Haardenexpert levert prachtige en exclusieve haardmeubels helemaal op maat gemaakt. Haardenexpert is meer dan enkel een haardenleverancier: wij zijn het antwoord op al uw haard- en interieur vraagstukken. Van cinewall en kastenwand tot maatwerk meubel en haardplateau.

haardmeubel op maat

Uw wensen staan voorop

Bij Haardenexpert

Bij Haardenexpert stellen wij uw wensen voorop. Ons zeer gemotiveerde team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar. Samen gaan wij op zoek naar uw droomopstelling. Zoekt u een haardopstelling die op maat wordt gemaakt, passend bij uw persoonlijke situatie? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Wij maken wat u voor ogen heeft, niets is onmogelijk. U kunt bij ons terecht met uw eigen kant-en-klare ontwerp, maar wij tekenen ook graag uw droomopstelling uit.

maatwerk haardmeubel

Altijd uniek

Een persoonlijk ontwerp

Van een haardmeubel op maat is nooit een kopie te vinden. Wanneer u een haardmeubel op maat laat maken, dan is dit uw persoonlijke ontwerp. Wij kijken naar uw wensen, zorgen voor een passend advies en hebben altijd oog voor de technische haalbaarheid. Helemaal zoals u het wenst, met oog voor detail. Liever de haardopstellingen in het echt zien? Kom gerust langs in één van onze showrooms, ons team van adviseurs staan dagelijks voor u klaar.

Maatwerk aanvragen

maatwerk meubels

Exclusieve materialen

Om uit te kiezen

Voor de beste kwaliteit maatwerk opstelling kiest u zelf de materialen. Bij Haardenexpert zijn de mogelijkheden hiervoor eindeloos. Maak de perfecte combinatie van bijvoorbeeld Decolegno plaatmaterialen, natuursteen, houtfineer en spuitwerk. Passend bij uw wens, smaak en stijl.

haardmeubel op maat

Past in elke ruimte

Benut uw ruimte optimaal

Dankzij een maatwerk opstelling benut u de beschikbare ruimte optimaal. Een lastige ruimte waar niet zomaar elke haard in past? Een haardmeubel op maat is de oplossing. Ideaal voor bijvoorbeeld kleinere ruimtes of juist een huis met hoge plafonds. Met een haardopstelling op maat is het mogelijk om uw ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten.

haardmeubel op maat

Eén aanspreekpunt

We regelen het complete plaatje

Voor het creëren van haardmeubel op maat zijn verschillende stappen nodig. Het doornemen van uw wensen, het maken van het ontwerp en het plaatsen van de haard. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis. Samen met onze fabrikanten, meubelmaker en installateurs nemen wij alle stappen voor het realiseren van uw droomhaard voor onze rekening.

Daarom Haardenexpert

Inspiratie

Inspiratie

We denken graag mee met uw wensen

3D tekening

3D tekening

Met een tekening ziet u uw droomhaard in uw huis

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Onze experts kijken mee naar de technische mogelijkheden

Installatie

Installatie

Landelijke installatie door vakmensen

Aanvraag voor maatwerk

Ontvang een passende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor maatwerk door het formulier in te vullen. Na het invullen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens*
Ik zoek een
Manier van contact
Upload een voorbeeld
Upload een schets of bouwtekening
Uw wensen en ideeën

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

haardmeubel op maat

Daarom kiest u voor een haardmeubel op maat

De voordelen opgesomd

- Persoonlijk advies en aandacht voor al uw wensen
- Advies, oplossingen en ideeën voor het ontwerp
- Realisatie van het ontwerp en goede service
- Gebruik van kwaliteitsmaterialen
- Details tot op hoog niveau
- Vakkundige installatie van haard en meubel