• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Room Divider Large Left/Right 3

Gashaarden
€ 5.517

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Bellfires Room Divider Large Left/Right 3
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Room Divider Large Left/Right 3

De Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 is een prachtige gashaard. Deze driezijdige inbouwhaard wekt een krachtig maximaal vermogen op van 9.8kW. Hierdoor krijgt uw woonkamer een aangename warmte. Met een aanzienlijk rendement van 85% bespaart u ongetwijfeld op uw stookkosten. De Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 is voornamelijk ontwikkeld om als ruimteverdeler te functioneren. Plaats dit toestel bijvoorbeeld tussen de woonkamer en eetkamer, zodat u vanaf beide ruimtes het verbluffende vlammenspel kunt aanschouwen. Dit vuurbeeld bekijkt u door de asymmetrische zijruiten. De gashaard heeft namelijk aan de ene kant een bredere ruit dan de andere kant (links of rechts). U bepaalt zelf aan welke zijde de ruit het breedst moet zijn.

Gebruiksvriendelijk

De haarden van Bellfires staan bekend om de verschillende interieur mogelijkheden. Dit geldt natuurlijk ook voor Bellfires Room Divider Large Left/Right 3. Neem een keuze uit prachtige achterwanden, namelijk een vlakke achterwand of een zwart keramische spiegelwand. Vergeet ook niet een passende brander decoratie toe te voegen. De decoraties houtstammen, grijze kiezels of marmersplit zorgen voor een buitengewoon vuurbeeld. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening bepaalt u het vermogen van de vlammen.

Heeft u al een idee hoe u de Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 in uw woning wilt plaatsen? Onze bekwame adviseurs staan graag voor u klaar om een vrijblijvend advies te geven. Voor een kleiner model bekijkt u de Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3. Bent u niet verkocht van de asymmetrische ruiten? Dan biedt Haardenexpert met trots de Bellfires Room Divider Large.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels, Split
MateriaalStaal
Vermogen4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Premium Fire, Line Fire of MagniFire Flow

Bij deze gashaard van Bellfires heeft u de mogelijkheid om zelf de brander te kiezen: Premium Fire, Line Fire of Magnifire Flow brander. Bekijk de video en laat u verrassen door de mogelijkheden van de verschillende branders van Bellfires.

Premium Fire Stammenbrander, vuur komt echt uit de houtblokken
Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van mooi vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik
MagniFire Flow Brander met prachtige hoge en lage vlammen die zorgen voor diepte. De brander is voorzien van van led-bodemverlichting

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 Gashaarden

De Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding