• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3

Gashaarden
€ 5.101

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3

De Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3 is een driezijdige inbouwgashaard met een maximaal vermogen van 8kW. Dit toestel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk een linker-en een rechtermodel. Bij beide modellen is de ene zijruit breder dan de ander. Hierdoor is de gashaard zeer geschikt om in nieuwe situaties te plaatsen. Richt bijvoorbeeld de brede ruit richting de woonruimte en de korte naar de keuken/eetkamer. U scheidt op een buitengewone wijze twee ruimtes. Met een rendement van 85% is de Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3 zeer milieuvriendelijk en energiezuinig. Naast aardgas kunt u ook met propaangas stoken.

Interieur mogelijkheden

Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening kunt u vanaf de bank de haard aan en uitschakelen. Voor het interieur zijn er diverse mogelijkheden. Neem een besluit tussen een vlakke achterwand of een zwart keramische spiegelwand. Daarnaast kiest u een passende brander decoratie, namelijk houtstammen, grijze kiezels of marmersplit. Tenslotte is de Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3 uit te voeren met verschillende kaders. De Hidden Door kader zorgt voor een perfecte afwerking tussen het toestel en de ombouw. Of ga voor de Hidden Door + 10cm. Deze brede kader loopt om het glas, waardoor het één geheel wordt met de ombouw.

Daarnaast levert Haardenexpert ook de Bellfires Room Divider Medium. Bij dit model zijn de linker- en rechterruit even groot. Toch behoefte aan een grotere gashaard? Neem dan de Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 in overweging.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Premium Fire, Line Fire of MagniFire Flow

Bij deze gashaard van Bellfires heeft u de mogelijkheid om zelf de brander te kiezen: Premium Fire, Line Fire of Magnifire Flow brander. Bekijk de video en laat u verrassen door de mogelijkheden van de verschillende branders van Bellfires.

Premium Fire Stammenbrander, vuur komt echt uit de houtblokken
Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van mooi vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik
MagniFire Flow Brander met prachtige hoge en lage vlammen die zorgen voor diepte. De brander is voorzien van van led-bodemverlichting

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3 Gashaarden

De Bellfires Room Divider Medium Left/Right 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding