• De échte expert in haarden en kachels.
 • Gegarandeerd het beste advies.
 • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
 • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Zwevend tv-meubel met elektrische haard

Tv-meubel met haard
Richtprijs haardopstelling
€8.603

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een zwevend tv-meubel met elektrische haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Deze 3D-voorbeeld opstelling is 3 meter breed en gecombineerd met een elektrische haard van 120 cm breed met 3-zijdig vuurzicht.

Plaatsen van het meubel gebeurt netjes en vakkundig bij u thuis. Afstellen en kleine aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd zodat alles perfect past.

Elektrische haard plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (saus-klaar) en aansluiten op het elektriciteitsnet.
Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Zwevend tv-meubel met elektrische haard

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling zwevend tv-meubel met elektrische haard van 3 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling? Uiteraard is de look & feel van deze fotorealistische tekening nog naar eigen smaak en inzichten aan te passen. 

Het zwevend tv-meubel met elektrische haard is een erg geslaagde combinatie die we steeds vaker tegenkomen in trendy lifestylemagazines en televisieprogramma’s. Een speciaal ontworpen haardmeubel dat hangend aan een wand of muur is gemonteerd. Traditioneel staan haarden en kachels altijd op de grond. Wanneer u kiest voor een zwevend tv-meubel met elektrische haard, dan kan deze op vrijwel elke hoogte aan de wand worden gemonteerd. Het meubel lijkt zo echt te zweven, dit geeft een bijzonder frisse en moderne uitstraling.

Elektrische haard in een zwevend tv-meubel

Een zwevend tv-meubel met elektrische haard kan uit één deel bestaan maar wordt ook geregeld opgebouwd uit verschillende modules. Zo kunt u in uw haardmeubel ook opbergruimte creëren. Bij een minimalistisch en modern vormgegeven haardmeubel wordt vaak een houtvakmodule in dezelfde stijl als het meubel hangend bevestigt.

Gevuld met houtblokken draagt het bij aan de authenticiteit van het haardvuur. De stoere natuurlijke vormen en kleuren van de houtblokken vormen bovendien een fraai accent in een moderne inrichting. We laten u graag enkele voorbeelden zien ter inspiratie. Hoe uw zwevend tv-meubel met elektrische haard er uiteindelijk uit zal komen te zien heeft u natuurlijk helemaal zelf in de hand!

Creëer een uniek haardmeubel dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl

Omdat het om maatwerk gaat kunt u het concept zwevend tv-meubel met elektrische haard helemaal zelf vormgeven. Elektrische haarden bieden mogelijkheden die bij geen enkel ander haardtype voorkomen. Omdat er geen sprake is van echte verbranding laat een elektrische haard zich even eenvoudig plaatsen als een aquarium! Nooit eerder was een haard zo gemakkelijk te integreren in uw interieur.

Zwevend tv-meubel met elektrische haard

Met een zwevend tv-meubel met elektrische haard bedoelen we een meubel met een elektrische haard, hangend gemonteerd aan een muur zodat hij lijkt te zweven. Deze presentatie geeft een heel eigentijds en trendy effect en wordt daarom veel gebruikt door interieurarchitecten en designers. Omdat elektrische haarden niet zo warm worden als de traditionele gashaard en houtkachel, zijn er qua materiaalkeuze nauwelijks restricties. Een zwevend tv-meubel met elektrische haard kan daardoor worden vervaardigd uit vrijwel elke materiaalsoort. Dit kunnen allerlei verschillende soorten hout zijn, maar ook natuursteen en allerlei metaalsoorten laten zich perfect combineren met de elektrische haard van vandaag de dag.

Ontwerp uw eigen zwevend tv-meubel met elektrische haard

Elektrische haarden geven alleen warmte op het moment dat u het warmte element inschakelt. We hoeven dus bij het ontwerpen van een passend meubel geen rekening te houden met de brandveiligheid. Omdat er geen verbranding plaatsvindt zijn er ook geen rookgassen die afgevoerd moeten worden. Een schoorsteen of rookkanaal is dus niet nodig wanneer u kiest voor een elektrische haard, en ook over voldoende luchttoevoer hoeft u zich geen zorgen te maken.

Met slimme projectietechnieken, ingenieuze belichting en visuele trucs worden alle aspecten van het vuur tot in detail geïmiteerd. Zelfs rook wordt perfect gesimuleerd met behulp van volkomen veilige koudwaterdampen!

Een zwevend tv-meubel met elektrische haard kopen bij Haardenexpert

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een luxe opstelling of neem contact op voor haardadvies. Wij luisteren graag naar uw wensen, om er samen iets moois van te maken.

Productspecificaties

Type haardElektrische haard
VuurzichtDriezijdig
Tv-positieNaast de haard
Interieurstijl meubelStrak/Modern
Staand/Zwevend meubelZwevend
Kleur meubelCremewit
Kleur ombouwCremewit
OpbergruimteLades
MateriaalMelamine, MDF
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)120x35cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)300x65x50cm
Extra optiesSoftclose systeem

Gerelateerde categorieën

ons aanbod haardmeubel

Ons aanbod haardmeubels

Maak een keuze

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Al onze opstellingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben veelal een uniek en eigentijds karakter. Een haard met meubel is vrijwel altijd verkrijgbaar met de haard die u het liefst heeft. Of het nu gaat om een gashaard, houtkachel, elektrische haard of sfeerhaard. Bij Haardenexpert bieden wij de volgende opstellingen aan:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis
cinewall opstelling
Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Tijdelijk een GRATIS 3D visualisatie t.w.v. €95,- ontvangen? Maak direct een afspraak

Meeste gestelde vragen

Met antwoord van dé Expert

Onder een haardombouw verstaan wij een gladde ombouw om de haard, van vloer tot plafond. Hierin zitten geen verspringen, nissen of diepteverschillen.

Laten we beginnen bij de vraag: wat is een ombouw? Dit is een strakke kolom/koof die om de haard wordt gebouwd. Simpel, strak en tijdloos. Een ombouw kan op drie verschillende manieren worden opgeleverd: stucklaar, behangklaar en sausklaar.

Een opstelling met elektrische haard wordt standaard sausklaar opgeleverd. Een opstelling met gashaard of houtkachel wordt standaard stucklaar opgeleverd.

 1. Stucklaar
  Kiest u voor een stuckklaar afwerkingsniveau dan zijn de plaatmaterialen in het meubel niet naadloos met elkaar verbonden, maar ‘koud’ tegen elkaar aangezet. De platen worden dan rechttoe-rechtaan bevestigd met houten regelwerk. Het naadloze effect ontbreekt daarom ook.

 2. Behangklaar
  Behangklaar betekent dat de plaatmaterialen in het meubel naadloos met elkaar verbonden worden, omdat ze ‘in verstek’ gezaagd zijn. In verstek zagen wil zeggen dat 2 plaatmaterialen in een bepaalde hoek (bijv. 45 graden) worden gezaagd zodat ze exact op elkaar aansluiten. Zo ontstaat een naadloos geheel. Verder zijn gaten en kieren dicht geplamuurd. Zo heeft u een egaal eindresultaat waar u direct een behang op kunt aanbrengen.

 3. Sausklaar
  Bij een sausklaar meubel is de ondergrond zo glad mogelijk. Net als bij behangklaar worden de naden van het meubel ‘in verstek’ gezaagd. Dit zorgt voor een naadloos geheel. Verder wordt er een extra afwerklaag over het gehele meubel aangebracht voor een optimaal, egaal eindresultaat. Dit is meteen ook het verschil met behangklaar waarbij deze extra afwerklaag ontbreekt.

Dit is een 3D-interieurontwerp van uw droomopstelling. Het biedt u een unieke kans om het eindresultaat in zijn geheel te bewonderen door middel van een fotorealistische tekening. Denk aan het haardmeubel in combinatie met lichtinval door uw ramen, licht-schaduwwerking met uw meubilair en lampen, uw vloer- en wandkleuren en de lengte/breedte verhouding in de ruimte.

Bij onze manier van werken kunt u het volgende verwachten:

1. Persoonlijk: in een persoonlijk adviesgesprek luisteren we naar uw wensen en ideeën.
2. Professioneel, we kijken of uw dromen ook technisch haalbaar zijn en geven passend advies.
3. Beeldend, we tekenen uw gewenste opstelling op schaal als schets of fotorealistisch.
4. Transparant, we zetten alles duidelijk op een rij in een vrijblijvende offerte.

Wij werken naar een eindresultaat waarbij u helemaal tevreden bent met wat u in huis haalt.

De woonwens van “een haard passend in mijn interieur” willen wij graag voor u waarmaken. Daarvoor vindt u in ons assortiment zowel losse haarden als haarden geïntegreerd in een mooi haardmeubel. Met keuze uit 1200+ type haarden valt er veel te kiezen. Onze kracht ligt in een persoonlijk, eerlijk en technisch goed advies. Wij van Haardenexpert laten uw interieur graag ‘vlammen’.

Van alles. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld decoratief plaatmateriaal van Decolegno met een look & feel zoals:

 • Houtlook
 • Steen of beton
 • Metallic
 • Stof & leer
 • Unikleuren

Andere materiaal afwerkingen waarvoor u kunt kiezen zijn bijvoorbeeld eiken fineer, akoestische wandpanelen of natuursteen. Dit kan een lastige keuze zijn. Wilt u graag een haardadviseur hierover spreken? Neem contact met ons op voor een passend advies.

Jazeker is dit mogelijk. In ons voorbeeld hebben wij gekozen voor de meest gevraagde maatvoering. Maar bij ons kunt u terecht voor maatwerk en daarom is het geen probleem als u graag andere afmetingen wenst. 

Vraag hiervoor om haardadvies van een expert. Uiteraard kunt u op elk moment online uw wensen kenbaar maken door een persoonlijk en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ja! U bent van harte welkom in een van onze twee luxe haardenshowrooms. U vindt ons in het Twentse Rijssen (Overijssel) en in het centraal gelegen Apeldoorn (Gelderland). Graag leiden wij u rond langs de verschillende opstellingen met de mooiste haarden en gaan met u om tafel voor een persoonlijk adviesgesprek. Hopelijk tot snel!

Offerte ontvangen voor een opstelling?

Jurrian helpt u graag

Het is te begrijpen dat u wilt weten wat er mogelijk is. Ik denk graag met u mee en zet de mogelijkheden op een rij.
Offerte aanvragen

Let hier op bij aanschaf van een haardopstelling

Afmeting van de ruimte

Afmeting van de ruimte

De ruimte bepaalt welk type meubel het meest geschikt is voor uw situatie.

Type brandstof

Type brandstof

Elke brandstof heeft zijn eigen voor- en nadelen, denk goed na over uw keuze.

De indeling

De indeling

De plek van de haard. Moet deze rechts, links of centraal geplaatst worden?

Extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden

Tover uw opstelling om tot een pronkstuk met kasten, lades of nissen.

Voor welke look & feel gaat u?

Tijdloos, trendvolgend of gedurfd

Keuze uit maar liefst +1200 plaatmaterialen en kleuren

Keuze uit maar liefst +1200 plaatmaterialen en kleuren

Licht uit spot aan | Nis met sfeervol spotje

Licht uit spot aan | Nis met sfeervol spotje

Handige opbergvakken

Handige opbergvakken

Zwevend haardmeubel | Terugvallende plint

Zwevend haardmeubel | Terugvallende plint

Lades & klepkasten

Lades & klepkasten

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo gaan we te werk

We denken mee van inspiratie tot installatie en nemen daarmee al uw zorgen weg. Dit is onze aanpak:

Haardadvies We denken mee met uw wensen en de technische mogelijkheden.
3D tekening Met een 3D tekening ziet u de opstelling in uw huis.
Meubelmaker Onze ervaren meubelmaker bouwt uw maatwerk meubel.
Landelijke installatie Op een veilige manier installeert onze monteur uw haard.
Service Jarenlang zorgeloos genieten van de haard.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Zwevend tv-meubel met elektrische haard Tv-meubel met haard

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een zwevend tv-meubel met elektrische haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Ontvang aanbieding