• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Trimline Fires 83 Panorama

Gashaarden
€ 5.247

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Trimline Fires 83 Panorama

Trimline Fires 83 Panorama
De Trimline Fires 83 Panorama is een prachtige gashaard met een driezijdig vuurzicht. Hierdoor is er weinig afleiding van het vuur en kunt u optimaal genieten van de spelende vlammen in de haard. Om de beleving extra groot te maken zijn er zeer realistische houtblokken toegevoegd. De twee aanwezige branders bevinden zich onder de houtblokken, waardoor de vlammen in vuur en vlam lijken te staan. Om de beleving nóg realistischer te laten lijken, kunt u optioneel een gloeibed toevoegen.

Afmeting Trimline Fires 83 Panorama

De Trimline Fires 83 Panorama heeft een inbouwbreedte van 92,2 centimeter, een inbouwhoogte van 100,5 tot 120,5 centimeter en een inbouwdiepte van 55,6 centimeter. De ruit heeft een hoogte van 60,5 centimeter en een ruitbreedte van 81,3 centimeter. De zijruiten hebben een breedte van 35 centimeter. Kortom, drie grote ruiten, waardoor u prachtig zicht heeft op de vlammen.

Technische specificaties

De Trimline 83 Panorama kan branden op aardgas, maar ook op propaan. Dit maakt deze haard zeer toekomstvriendelijk. Met een minimaal vermogen van 2,5 kW en een maximaal vermogen van 8,9 kW is hij zeer geschikt voor middelgrote woningen. Daarnaast heeft hij een rendement van 75% en is hij voorzien van energielabel B. De haard kan via de bovenaansluiting worden aangesloten op een rookkanaal met een diameter van 130/200mm.

Standaard bijgeleverd

De haard wordt standaard uitgevoerd met dubbele brander, een antraciet glas stalen achterwand en een afstandsbediening.

Opties tegen meerprijs

U kunt de Trimline Fires 83 Panorama deels naar wens samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een steenmotief achterwand in plaats van de antraciet glas stalen achterwand. Daarnaast is het mogelijk om een LED gloeibed module toe te voegen. Verder kunt u kiezen voor ontspiegeld glas, zodat het haast lijkt alsof er geen ruit in de haard zit. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een zwart glas- of lamellen achterwand en voor een WiFi bediening. De WiFi bediening maakt het mogelijk om de haard op afstand met uw tablet of smartphone te bedienen. Staat u op het punt om vanaf uw werk de kou te trotseren? Dan kunt u er op uw werk al voor zorgen dat u in ieder geval in een warme woning thuis komt. Deze opties zijn allen tegen meerprijs.

Advies nodig?

Bent u er nog niet uit en gaat u graag nog met een van onze adviseurs in gesprek? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0548-211550. Komt u liever langs in de showroom? Geen probleem. Wij zetten de koffie alvast voor u klaar!

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Trimline Fires 83 Panorama Gashaarden

De Trimline Fires 83 Panorama is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.
Ontvang aanbieding