Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Sfeerhaard met schouw

Elektrische haarden zijn kortgezegd sfeerhaarden die niet op een rookkanaal aangesloten dienen te worden. Dit bespaart alleen al enorm in de installatiekosten. Naast dit voordeel kennen elektrische haarden vele andere voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niet met brandstof te zeulen alvorens u kunt genieten van de dansende vlammen. Daarnaast is een elektrische haard gemakkelijk te bedienen door de afstandsbediening die vrijwel altijd standaard wordt geleverd. Tot slot hoeft bij een elektrische haard niet veel onderhoud plaats te vinden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houtkachels waarbij jaarlijks de schoorsteen geveegd moet worden.

Niet op zoek naar een elektrische haard met schouw? Bekijk dan bijvoorbeeld onze inzet-, inbouw-, vrijstaande- of elektrische haarden met tv kast.

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Sfeerhaard met schouw

Elektrische haarden zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een elektrische inzethaard, inbouwhaard, vrijstaande, vrijhangende en een elektrische haarden met schouw / ombouw.

Mogelijkheden elektrische sfeerhaard met schouw

Zodra de elektrische sfeerhaard met schouw aangesloten is op stroom, kan de haard worden gebruikt. Sommige elektrische haarden met schouw zijn voorzien van een verwarmingsfunctie. Bij andere zijn de vlammen weer regelbaar. Ook is er onderscheid te maken in het vuurbeeld welke kan worden gecreëerd door een Opti Myst systeem, een Opti Virtual systeem of een Opti Flame systeem. Tot slot zijn de haarden onder te verdelen in verschillende stijlen. Zo zijn er elektrische haarden met een klassieke uitstraling, maar er zijn ook elektrische haarden met een wat strakkere uitstraling. Kortom, er is voor ieder wat wils.