Sfeerhaard met schouw

Sfeerhaard met schouw

Ons assortiment

Elektrische haarden zijn kortgezegd sfeerhaarden die niet op een rookkanaal aangesloten dienen te worden. Dit bespaart alleen al enorm in de installatiekosten. Naast dit voordeel kennen elektrische haarden vele andere voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niet met brandstof te zeulen alvorens u kunt genieten van de dansende vlammen. Daarnaast is een elektrische haard gemakkelijk te bedienen door de afstandsbediening die vrijwel altijd standaard wordt geleverd. Tot slot hoeft bij een elektrische haard niet veel onderhoud plaats te vinden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houtkachels waarbij jaarlijks de schoorsteen geveegd moet worden.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Elektrische sfeerhaard met schouw

Elektrische haarden zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een elektrische inzethaard, inbouwhaard, vrijstaande, vrijhangende en een elektrische haarden met schouw / ombouw.

Zodra de elektrische sfeerhaard met schouw aangesloten is op stroom, kan de haard worden gebruikt. Sommige elektrische haarden met schouw zijn voorzien van een verwarmingsfunctie. Bij andere zijn de vlammen weer regelbaar. Ook is er onderscheid te maken in het vuurbeeld welke kan worden gecreëerd door een Opti Myst systeem, een Opti Virtual systeem of een Opti Flame systeem. Tot slot zijn de haarden onder te verdelen in verschillende stijlen. Zo zijn er elektrische haarden met een klassieke uitstraling, maar er zijn ook elektrische haarden met een wat strakkere uitstraling. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert