• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Trimline Fires 83 Roomdivider

Gashaarden
€ 5.830

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Trimline Fires 83 Roomdivider

Trimline Fires 83 Roomdivider

De Trimline Fires 83 Roomdivider is een prachtige inbouwgashaard die opgesteld kan worden als roomdivider. Dit houdt in dat de haard een woonruimte verdeeld in twee aparte ruimtes. Zo heeft u vanuit beide ruimtes zicht op de dansende vlammen. De haard beschikt over een dubbele brander, waardoor er een prachtig en realistisch vuurbeeld ontstaat.

Deze roomdivider beschikt over een bescheiden formaat, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt. De haard heeft namelijk een hoogte van 83,7 centimeter, breedte van 100 centimeter en een diepte van 41 centimeter. Hierdoor is het mogelijk om ook de wat kleinere ruimtes van een roomdivider te voorzien. De Trimline Fires 83 Roomdivider is een strakke haard met een gladde wandset of een lamellen wandset. De haard is standaard voorzien van een zeer realistische houtset.

Technische specificaties

De haard kan branden op aardgas of propaan. Dit maakt deze haard hoe dan ook geschikt voor de toekomst. De haard heeft een gesloten verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de zuurstof via het rookkanaal van buiten wordt gehaald. Het rookkanaal met een diameter van 130/200 mm van de Trimline Fires 83 Roomdivider kan aan de ‘zijkant’ van de haard worden aangesloten. De haard heeft een minimaal vermogen van 3kW en een maximaal vermogen van 8kW. Hiermee is hij geschikt voor ruimtes met een gemiddeld formaat. De haard heeft een hoog rendement van maar liefst 91%. Dit betekent dat er weinig warmte verloren gaat bij de verbranding, waardoor deze haard uw woning snel en efficiënt op temperatuur krijgt. Daarnaast is de haard voorzien van energielabel A.

Mogelijkheden

Deze haard kan optioneel worden uitgevoerd met pebbles als branderdecoratie. Daarnaast kunt u kiezen voor een carrara stenen vuurbed of een basalt stenen vuurbeeld. Verder kan de haard ook nog worden uitgevoerd met WiFi box & App control. Deze optie maakt het mogelijk om de haard met uw smartphone of tablet vanaf een afstand te bedienen.

Advies nodig?

Gaat u graag met een van onze verkopers in gesprek over de mogelijkheden die passen bij uw situatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0548-211550 of kom langs in onze showroom. We zetten de koffie alvast klaar!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Trimline Fires 83 Roomdivider Gashaarden

De Trimline Fires 83 Roomdivider is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.
Ontvang aanbieding