Trimline Fires 83 Roomdivider

Gashaarden
Adviesprijs haard
€5.500

De Trimline Fires 83 Roomdivider is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.

Gashaard technisch plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (stucklaar) en aansluiten op de bestaande gasleiding.

Haardenexpert is totaalleverancier. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de haard maar ook voor de juiste installatiematerialen. Wij werken alleen met gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze adviseurs helpen u graag de beste keuze te maken.

Vakkundige monteurs installeren de haard op de juiste manier. Wij houden altijd rekening met de geldende regels en voorschriften. Indien gewenst kunt u de haard ook zelf installeren. Onze adviseurs voorzien u graag van advies vooraf en/of tijdens de installatie.

Wij installeren haarden in NL en BE, levering kan door heel Europa.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Trimline Fires 83 Roomdivider

Trimline Fires 83 Roomdivider

De Trimline Fires 83 Roomdivider is een prachtige inbouwgashaard die opgesteld kan worden als roomdivider. Dit houdt in dat de haard een woonruimte verdeeld in twee aparte ruimtes. Zo heeft u vanuit beide ruimtes zicht op de dansende vlammen. De haard beschikt over een dubbele brander, waardoor er een prachtig en realistisch vuurbeeld ontstaat.

Deze roomdivider beschikt over een bescheiden formaat, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt. De haard heeft namelijk een hoogte van 83,7 centimeter, breedte van 100 centimeter en een diepte van 41 centimeter. Hierdoor is het mogelijk om ook de wat kleinere ruimtes van een roomdivider te voorzien. De Trimline Fires 83 Roomdivider is een strakke haard met een gladde wandset of een lamellen wandset. De haard is standaard voorzien van een zeer realistische houtset.

Technische specificaties

De haard kan branden op aardgas of propaan. Dit maakt deze haard hoe dan ook geschikt voor de toekomst. De haard heeft een gesloten verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de zuurstof via het rookkanaal van buiten wordt gehaald. Het rookkanaal met een diameter van 130/200 mm van de Trimline Fires 83 Roomdivider kan aan de ‘zijkant’ van de haard worden aangesloten. De haard heeft een minimaal vermogen van 3kW en een maximaal vermogen van 8kW. Hiermee is hij geschikt voor ruimtes met een gemiddeld formaat. De haard heeft een hoog rendement van maar liefst 91%. Dit betekent dat er weinig warmte verloren gaat bij de verbranding, waardoor deze haard uw woning snel en efficiënt op temperatuur krijgt. Daarnaast is de haard voorzien van energielabel A.

Mogelijkheden

Deze haard kan optioneel worden uitgevoerd met pebbles als branderdecoratie. Daarnaast kunt u kiezen voor een carrara stenen vuurbed of een basalt stenen vuurbeeld. Verder kan de haard ook nog worden uitgevoerd met WiFi box & App control. Deze optie maakt het mogelijk om de haard met uw smartphone of tablet vanaf een afstand te bedienen.

Advies nodig?

Gaat u graag met een van onze verkopers in gesprek over de mogelijkheden die passen bij uw situatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0548-211550 of kom langs in onze showroom. We zetten de koffie alvast klaar!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Trimline Fires 83 Roomdivider Gashaarden

De Trimline Fires 83 Roomdivider is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.
Ontvang aanbieding