• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Room Divider Medium 3

Gashaarden
€ 5.101

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Bellfires Room Divider Medium 3
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Room Divider Medium 3

De Bellfires Room Divider Medium 3 is een driezijdige gashaard die op bijzondere wijze een ruimte opsplitst. De haard wordt aangeleverd met een dubbele brander voor een sierlijker vlammenspel. Door de strakke vormgeving is de gashaard een waardevolle toevoeging voor uw interieur. Daarnaast is deze gashaard ideaal om van één ruimte, twee sfeervolle ruimtes te maken. Denk hierbij aan een scheiding tussen uw woonkamer en keuken. Voor de achterwand en/of zijwand kunt u kiezen tussen een vlakke stalen wand of zwart keramische spiegelwand. Door het keramische doorkijkglas kunt u van drie kanten genieten van het verbluffende vuurbeeld.

De Bellfires Divider familie

Voor een prachtige en gebruiksvriendelijke Bellfires gashaard kiest u voor de Bellfires Room Divider Medium 3. Bij de Bellfires Room Divider Medium 3 is het linker en rechter glas van de haard even groot. De Bellfires Divider Medium Left/Right 3 heeft aan de ene kant een brede ruit en aan de andere kant niet. U kunt bijvoorbeeld de brede ruit naar de woonkamer richten en de korte ruit richting de keuken. Naast de Bellfires Divider Medium levert Haardenexpert ook een grotere versie, genaamd de Bellfires Room Divider Large 3.

Wilt u op unieke wijze uw kamer verdelen met een haard? Neem dan contact op met Haardenexpert, zodat wij u het beste advies kunnen geven. U kunt ook onze showroom in Rijssen binnenlopen om rond de tafel te zitten. Haardenexpert zet alvast de koffie voor u klaar.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Premium Fire, Line Fire of MagniFire Flow

Bij deze gashaard van Bellfires heeft u de mogelijkheid om zelf de brander te kiezen: Premium Fire, Line Fire of Magnifire Flow brander. Bekijk de video en laat u verrassen door de mogelijkheden van de verschillende branders van Bellfires.

Premium Fire Stammenbrander, vuur komt echt uit de houtblokken
Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van mooi vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik
MagniFire Flow Brander met prachtige hoge en lage vlammen die zorgen voor diepte. De brander is voorzien van van led-bodemverlichting

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Room Divider Medium 3 Gashaarden

De Bellfires Room Divider Medium 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding