meubel met elektrische haard

Tv meubel met elektrische haard

Unieke mogelijkheden

Wat is er nou meer ontspannen dan na een lange werkdag naar huis rijden met het idee dat je, wanneer je thuis bent, de haard aan kunt zeggen en ondertussen te zappen naar je favoriete programma? Er zijn steeds meer mogelijkheden om de haard naast, boven of zelfs onder de televisie te laten inbouwen in de wand of in een maatwerk meubel. Aangezien we steeds meer van gemak houden, zijn de mogelijkheden bij elektrische sfeerhaarden ook uitgebreider geworden.

  • 29 - 10 - 2021
  • Elektrische haarden
  • Laura
  • 6 minuten
tv meubel met elektrische haard

Flamerite Fires - Elektrische haard met meubel

Ontdek onze nieuwe collectie elektrische haarden met meubel. Bij deze prachtige sets wordt de haard geleverd inclusief ombouw of (tv-)meubel. Dat is uniek in de markt van elektrische haarden! De haarden van Flamerite zijn bijzonder innovatief en worden geroemd om haar stijlvolle en uitgebalanceerde designs. De haarden zijn erg ondiep en nemen daarom weinig plek in beslag. U kunt ze eenvoudig monteren tegen de gewenste muur in uw woning. Door de ruime keuze aan modellen en afmetingen is er voor ieder interieur een passend model te vinden.

elektrische haard met tv meubel

Gemonteerd binnen een halve dag!

Plug en Play

De haarden van Flamerite worden bij u thuis geleverd in combinatie met ombouw of meubel. Binnen 2 tot 3 uur montagetijd heeft u de opstelling bij u thuis geïnstalleerd. Een prachtige design opstelling en elektrische haard met realistisch vlambeeld.

elektrische haard in meubel

Voordeel Elektrische haard met tv

Echte sfeermakers

Het voordeel van een elektrische haard gecombineerd met wand of televisiemeubel is het feit dat een elektrische haard voornamelijk voor sfeer zorgt en nooit tot enorm hoge temperaturen stijgt. Hierdoor kan er geen schade komen aan jouw televisie. Daarnaast is een elektrische haard zeer gebruiksvriendelijk. De stekker hoeft slechts in het stopcontact gestoken te worden en je kunt al genieten van de sfeer die de haard met zich meebrengt. Het laatste voordeel is het feit dat er al stopcontacten bij de televisie in de buurt moeten zitten. Hierdoor is het een fluitje van een cent om de haard aan te sluiten en hoeft daar weinig extra’s voor geregeld te worden.

Elektrische haard online kopen
meubel en elektrische haard

Optie A. Elektrische haard met meubel

Dimplex 3 step in luxe wandopstelling

Een elektrische haard vormt vaak de eyecatcher in de woonkamer. Wat vindt u van deze prachtige opstelling waarbij de Dimplex 3 step het middelpunt is van het woonkamergedeelte? De Dimplex haard is in deze opstelling prachtig gecombineerd met een tv-meubel, ladekast en planken. De opstelling is dus niet alleen qua styling een toevoeging aan de kamer maar voegt ook extra bergruimte toe.

tv meubel met elektrische haard

Optie B. Design meubel met driezijdige haard

Van klein tot groot

Zoals gezegd zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden voor het combineren van een elektrische haard bij de televisie. Zo zijn er maatwerk televisiemeubels op de markt te verkrijgen met daarin een vak waar een inzet elektrische haard geplaatst kan worden. De prachtige elektrische haard met meubel wordt kant-en-klaar geleverd, binnen 2-3 uur heeft u deze haard met meubel gemonteerd in uw woning!

Daarnaast kun je er voor kiezen om een elektrische haard in een plateau te verwerken, waardoor de haard iets hoger geplaatst kan worden en naast de televisie.

Ik wil een haardopstelling
meubel elektrische haard

Optie C. Front haard met tv-nis

Als thuisbioscoop

Een elektrische haard kan ook op een strakke manier worden ingebouwd in een ombouw of muur. Een combinatie met TV(-nis) is een veel gekozen manier van inbouwen. Deze Opti-V Double van Dimplex is zeer geschikt om onder de tv te worden geplaatst. Zo krijgt u een prachtig strak geheel!

Wij van Haardenexpert hebben vele geschikte inzet- en inbouw elektrische haarden staan die gemakkelijk bij de televisie geplaatst kunnen worden. Neem eens een kijkje bij de Dimplex Log Set Cassette 500L of de Dimplex Juneau XL. De Dimplex 3-step daarentegen kan gemakkelijk worden ingebouwd in een elektrische haard meubel, zowel als front, éénzijdige of tweezijdige haard.

Wat de prijs is van een tv meubel met haard? De meubels worden op maat gemaakt. Vraag daarom een offerte voor een haardopstelling aan, zodat je weet wat het meubel kost in combinatie met een elektrische haard, aangepast aan jouw situatie.

Gratis offerte voor een haardopstelling

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

DÉ HAARDENEXPERT

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

GROOT INSTALLATEURSNETWERK

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

KLANTWAARDERING 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

EXCLUSIEVE SHOWROOM

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert