Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Tv meubel met (elektrische) haard

Tv meubel met (elektrische) haard
By Laura 2 years ago 194329 Views No comments

Wat is er nou meer ontspannen dan na een lange werkdag naar huis rijden met het idee dat je, wanneer je thuis bent, de haard aan kunt zeggen en ondertussen te zappen naar je favoriete programma? Er zijn steeds meer mogelijkheden om de haard naast, boven of zelfs onder de televisie te laten inbouwen in de wand of in een maatwerk meubel. Aangezien we steeds meer van gemak houden, zijn de mogelijkheden bij elektrische sfeerhaarden ook uitgebreider geworden. Zoekt u naar een wandmeubel met elektrische of gas/houthaard? Het kan allemaal, bekijk hier onze prachtige complete opstellingen met meubel, deze zijn ook te bewonderen in onze showroom.


Luxe showroom in Rijssen

Bezoek onze luxe showroom in Rijssen en bekijk alle prachtige opstellingen. Van front tot driezijdig, en van gas of propaan tot elektrisch. Wij hebben verschillende complete opstellingen voor u klaar staan.

Kom langs in onze showroom, wij hebben verschillende prachtige opstellingen klaar staan. Eerst een afspraak maken? Dat kan via 0548-211550.

Voordeel Elektrische haard met tv

Het voordeel van een elektrische haard gecombineerd met wand of televisiemeubel is het feit dat een elektrische haard voornamelijk voor sfeer zorgt en nooit tot enorm hoge temperaturen stijgt. Hierdoor kan er geen schade komen aan jouw televisie.


Daarnaast is een elektrische haard zeer gebruiksvriendelijk. De stekker hoeft slechts in het stopcontact gestoken te worden en je kunt al genieten van de sfeer die de haard met zich meebrengt.

Het laatste voordeel is het feit dat er al stopcontacten bij de televisie in de buurt moeten zitten. Hierdoor is het een fluitje van een cent om de haard aan te sluiten en hoeft daar weinig extra’s voor geregeld te worden.

Varianten

Zoals gezegd zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden voor het combineren van een elektrische haard bij de televisie. Zo zijn er maatwerk televisiemeubels op de markt te verkrijgen met daarin een vak waar een inzet elektrische haard geplaatst kan worden.


Daarnaast kun je er voor kiezen om een elektrische haard in een plateau te verwerken, waardoor de haard iets hoger geplaatst kan worden en naast de televisie.

Tot slot kunt u er voor kiezen om de haard optisch op het plateau te kunnen zetten. Zo heb je geen afleiding van het ‘vuur’ en hoef je geen ombouw te realiseren.

Wij van Haardenexpert hebben vele geschikte inzet- en inbouw elektrische haarden staan die gemakkelijk bij de televisie geplaatst kunnen worden. Neem eens een kijkje bij de Dimplex Log Set Cassette 500L of de Dimplex Juneau XL. De Dimplex 3-step daarentegen kan gemakkelijk worden ingebouwd in een elektrische haard meubel, zowel als front, éénzijdige of tweezijdige haard.

Wat de prijs is van een tv meubel met haard? De meubels worden op maat gemaakt. Vraag daarom een offerte aan, zodat je weet wat het meubel kost in combinatie met een elektrische haard, aangepast aan jouw situatie.Posted in: Elektrische haarden