Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Faber Matrix

Faber Matrix
By Maarten van der Starre 5 years ago 10292 Views No comments

Faber staat bekend om het maken van haarden die in iedere ruimte in te passen zijn. Iedere ruimte is anders, bijvoorbeeld door de vorm, gebruikte materialen of de manier waarop u deze gebruikt. Faber speelt hierop in door verschillende typen haarden en kachels aan te bieden, zodat u altijd een keuze kunt maken uit het gehele aanbod. Naar verwachting komt Faber medio 2016 met een geheel nieuwe lijn inbouwhaarden, de Faber Matrix.


Foto: Faber Matrix 105/650 I gashaard

Modulair gebouwde haarden

Net als bij eerdere modellen, zijn ook de nog te lanceren Matrix-modellen modulair gebouwd. Modulair gebouwde haarden zijn door uzelf samengesteld en daardoor volledig aan te sluiten op uw smaak. Op de standaardhaard zijn toevoegingen als diverse achterwanden en kaders, ontspiegeld glas en ITC besturing met de handige Faber-app. Ook de Symbio lichtmodule is toe te voegen.

Bekijk hier unieke eerste beelden van de brandende Faber Matrix gashaard.


Nieuwe mogelijkheden bij Faber Matrix

Een van de nieuwe mogelijkheden bij Matrix-haarden is de Symbio lichtmodule. Een ingeschakelde lichtmodule zorgt voor extra licht en sfeer in het hele vertrek. Na houtverbranding blijft gloeiende houtskool over met of zonder klein vlammetje. Symbio bootst dit na met een energiezuinige LED-module. Wanneer u voornamelijk een haard kiest met sfeer als grote meerwaarde, mag de Symbio lichtmodule niet ontbreken.


Foto: Faber Matrix 105/650 II gashaard

Een andere mogelijkheid waar u voor kunt kiezen bij Faber Matrix is de Logburner 2.0. De oorspronkelijke Logburner geeft de houtstammen een zodanig effect dat het lijkt alsof deze branden, wat niet zo is. De verbeterde versie is nog realistischer, mede dankzij de vijf branders die in- en uit te schakelen zijn.

Al deze mogelijkheden zijn bij de drie Matrix-haarden mogelijk: de Faber Matrix 1050/650 I, Faber Matrix 1050/650 II en Faber Matrix 1050/650 III.


Foto: Faber Matrix 105/650 III gashaard

Architectuur van de Faber Matrix

De nieuwe lijn inbouwhaarden zijn haarden met doorlopende vloeiende modellijnen en inbouwkaders in verschillende diepten die zowel drie- als vierzijdig te gebruiken zijn. Bij de driezijdige varianten is het mogelijk het plateau tot aan de unit door te laten lopen. Dit zorgt voor een strakkere uitstraling. Het glas zelf is gemakkelijk te verwijderen, is inclusief stootbeschermingsrand wat onderhoud plegen gemakkelijker maakt.

Wachten op Faber Matrix

Meer informatie over de nieuwe Faber Matrix is op dit moment nog niet bekend. Haardenexpert wacht, net als u, tot de eerste foto’s gepubliceerd worden, de modellen daadwerkelijk geproduceerd worden en verkrijgbaar zijn. Tot die tijd bieden wij wel diverse andere haarden aan, neem gerust een kijkje bij ons assortiment.

Posted in: Gashaard