Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Passo

De Spartherm Passo serie bestaat uit prachtige vrijstaande houtkachels met een ovalen vormgeving. In totaal vindt u vier kachels in deze hoogwaardige lijn terug, namelijk de Spartherm Passo XS, Spartherm Passo S, Spartherm Passo M en de Spartherm Passo L. Standaard is ieder model uitgevoerd met een open verbrandingssysteem, waarbij de verse zuurstof uit de woonruimte wordt getrokken. Optioneel zijn specifieke toestellen uit te rusten met een gesloten systeem, een praktische draaivoet of een warmteopslag.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Spartherm Passo vrijstaande houtkachels

Tegen een meerprijs zijn de Spartherm Passo kachels te voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Met behulp van dit systeem trekt het toestel de verse zuurstof, voor de verbranding, uit een externe ruimte. Hierdoor behaalt de houtkachel een aanzienlijk rendement van meer dan 80%, waardoor u ongetwijfeld bespaart op de stookkosten. De kwalitatieve verbrandingskamer is verantwoordelijk voor een krachtig nominaal vermogen van 5kW en 6,1kW. Beide vermogen zijn uitermate geschikt om ruimtes van 165m2 optimaal te verwarmen.

 

De Spartherm Passo XS is het enige model dat een vermogen van 5kW opwekt en een optionele draaivoet heeft. Dankzij deze draaivoet bent u in staat om de houtkachel 90 tot 180 graden te keren. Zodoende geniet u van meerdere posities van het verbluffende vuurbeeld. Ook de Spartherm Passo M heeft een bijzondere opties om toe te voegen, namelijk een functionele warmteopslag. Deze opslag, die bovenaan de kachel zit, slaat de vrijgegeven warmte langdurig op. Wanneer u besluit om te stoppen met stoken, geeft het toestel de warmte af aan uw woonruimte. Tot slot heeft u aan scala aan exterieur mogelijkheden. De toestellen zijn namelijk te verkrijgen in de kleuren nero, grafiet, parelwit, wit en terra. Tevens overweegt u om de houtkachel te decoreren in een roestvrijstalen uitvoering.