Global Fires 60 Triple BF RCE

Gashaard
Adviesprijs haard
€3.395

De Global Fires 60 Triple BF RCE is een inbouw gashaard van het merk Global Fires.

Deze haard bouwen wij in op de manier zoals u het wenst. Van een strakke moderne ombouw tot een prachtige en unieke haardopstelling. Haardenexpert werkt hiervoor samen met een interieurbouwer zodat wij de allermooiste haardopstellingen kunnen realiseren.

Haardenexpert is totaalleverancier. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de haard maar ook voor de juiste installatiematerialen. Wij werken alleen met gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze adviseurs helpen u graag de beste keuze te maken.

Vakkundige monteurs installeren de haard op de juiste manier. Wij houden altijd rekening met de geldende regels en voorschriften. Indien gewenst kunt u de haard ook zelf installeren. Onze adviseurs voorzien u graag van advies vooraf en/of tijdens de installatie.

Wij installeren haarden in NL en BE, levering kan door heel Europa.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Global Fires 60 Triple BF RCE

De Global Fires 60 Triple is een gassfeer toestel met een gesloten verbranding. De naam van de haard zegt het al, de haard beschikt over een driezijdig vuurbeeld waardoor u van drie kanten van de haard kunt genieten. De haard heeft zeer smalle lijsten en een geringe inbouwdiepte. Als decoratie in deze haard kunt u kiezen uit houtblokken of kiezels.

Global Fires 60 Triple – Gesloten Systeem

De Global Fires 60 Triple beschikt over een gesloten systeem. Een gesloten systeem zorgt ervoor dat de haard zijn zuurstof niet uit de ruimte hoeft te halen waarin de haard staat. De haard haalt zijn zuurstof nu van buiten. Dat gaat via een concentrisch rookkanaal. Een concentrisch rookkanaal bestaat uit twee pijpen die over elkaar heen zijn geschoven. Door de binnenste pijp gaan de rookgas afvoer stoffen. Door de buitenste pijp gaat de verse zuurstof naar de haard toe. Een haard heeft altijd verse zuurstof nodig, zonder verse zuurstof brandt een haard namelijk niet, vuur heeft altijd zuurstof nodig. 

De Global Fires 60 Triple beschikt over een vermogen van bijna 6kW Dat betekent dat u er een gemiddelde woonkamer prima mee kunt verwarmen. Ook heeft de haard een rendement van 84%! Het afvoerkanaal van deze haard kan omhoog lopen of gelijk via de muur naar buiten. Zodra u het kanaal omhoog laat lopen en wilt laten uitkomen in een schoorsteen is het verstandig om te vragen aan de gemeente of er een vergunning nodig is, in sommige gevallen is dat nodig omdat de schoorsteen het wijk aanzicht zou veranderen. 

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkGlobal Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Global Fires 60 Triple BF RCE Gashaard

De Global Fires 60 Triple BF RCE is een inbouw gashaard van het merk Global Fires.
Ontvang aanbieding