Thermocet gashaarden

Thermocet gashaarden

Ons assortiment

Thermomcet gashaarden staan voor kwaliteit. Dit dankzij de jarenlange ervaring die Thermocet heeft in het ontwikkelen van hoogwaardige gaskachels, inzet- en inbouwhaarden. Wellicht kunnen wij u inspireren om te investeren in sfeer en rendement in uw interieur met een prachtige Thermocet gashaard.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Gashaard Thermocet

Gashaard Thermocet

Kwaliteit, duurzaamheid en rendement

Al sinds 1974 is ThermoCet actief in het ontwikkelen en produceren van gas gestookte haarden en kachels. De producten worden in een eigen laboratorium ontwikkeld en uiteindelijk CE gekeurd. Veel zorg wordt besteed aan kwaliteit, duurzaamheid, installatie en bedieningsgemak. Productie en assemblage vinden plaats in een eigen ISO gecertificeerde fabriek.

Aan uw interieur stelt u hoge eisen. Of het nu gaat om een klassieke of moderne invulling van het begrip stijl en sfeer, het blijft een weergave van uw persoonlijke smaak en gevoel. Ook bij het begrip warmte gaat u op uw persoonlijke smaak af. Hierbij komt echter dat waar het gaat om verwarming van uw huis, u ook nadrukkelijk moet letten op kwaliteit, duurzaamheid en rendement.

Trimline

Trimline

Ontdek de mogelijkheden

Thermocet heeft gashaarden ontwikkeld die op zeer strakke wijze kunnen worden ingebouwd zonder dat er staaldelen of afwerklijsten zichtbaar zijn. Dit heet Trimline. Bij een Trimline gashaard is de volautomatische gasregeling netjes weggewerkt in een inbouwcassette. Hierdoor krijgen Trimline haarden een modern tintje en zijn deze haarden ook zeker een aanvulling op elk denkbaar interieur.

De haarden van Thermocet zijn verkrijgbaar met een hout of kiezel set. Het is maar net wat u het beste bij uw interieur vindt passen.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert