Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Thermocet gashaard

Thermomcet gashaarden staan voor kwaliteit. Dit dankzij de jarenlange ervaring die Thermocet heeft in het ontwikkelen van hoogwaardige gaskachels, inzet- en inbouwhaarden. Wellicht kunnen wij u inspireren om te investeren in sfeer en rendement in uw interieur met een prachtige Thermocet gashaard.

22 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

22 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Gashaard Thermocet

Al sinds 1974 is ThermoCet actief in het ontwikkelen en produceren van gas gestookte haarden en kachels. De producten worden in een eigen laboratorium ontwikkeld en uiteindelijk CE gekeurd. Veel zorg wordt besteed aan kwaliteit, duurzaamheid, installatie en bedieningsgemak. Productie en assemblage vinden plaats in een eigen ISO gecertificeerde fabriek.

Aan uw interieur stelt u hoge eisen. Of het nu gaat om een klassieke of moderne invulling van het begrip stijl en sfeer, het blijft een weergave van uw persoonlijke smaak en gevoel. Ook bij het begrip warmte gaat u op uw persoonlijke smaak af. Hierbij komt echter dat waar het gaat om verwarming van uw huis, u ook nadrukkelijk moet letten op kwaliteit, duurzaamheid en rendement

Trimline

Thermocet heeft gashaarden ontwikkeld die op zeer strakke wijze kunnen worden ingebouwd zonder dat er staaldelen of afwerklijsten zichtbaar zijn. Dit heet Trimline. Bij een Trimline gashaard is de volautomatische gasregeling netjes weggewerkt in een inbouwcassette. Hierdoor krijgen Trimline haarden een modern tintje en zijn deze haarden ook zeker een aanvulling op elk denkbaar interieur.

De haarden van Thermocet zijn verkrijgbaar met een hout of kiezel set. Het is maar net wat u het beste bij uw interieur vindt passen.