Trimline Fires 100 Tunnel

Gashaard
Adviesprijs haard
€5.350

De Trimline Fires 100 Tunnel is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.

Gashaard technisch plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (stucklaar) en aansluiten op de bestaande gasleiding.

Haardenexpert is totaalleverancier. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de haard maar ook voor de juiste installatiematerialen. Wij werken alleen met gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze adviseurs helpen u graag de beste keuze te maken.

Vakkundige monteurs installeren de haard op de juiste manier. Wij houden altijd rekening met de geldende regels en voorschriften. Indien gewenst kunt u de haard ook zelf installeren. Onze adviseurs voorzien u graag van advies vooraf en/of tijdens de installatie.

Wij installeren haarden in NL en BE, levering kan door heel Europa.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Trimline Fires 100 Tunnel

Trimline Fires 100 Tunnel

De Trimline Fires 100 Tunnel is een prachtige tunnelhaard. Dit betekent dat de spelende vlammen in de haard van de voor- en achterkant te bewonderen zijn. Hierdoor is een tunnelhaard zeer geschikt als roomdivider. Deze gashaard beschikt over een dubbele brander waarvan er één uitgezet kan worden zonder in te boeten op de sfeer. Op deze manier wordt er wél bespaard op het vermogen.

Afmetingen Trimline Fires 100 Tunnel

De Trimline Fires 100 Tunnel heeft een inbouwbreedte van 123,1 tot 143,1 centimeter, een inbouwhoogte van 73 tot 103 centimeter en een inbouwdiepte van 33 centimeter. De ruit heeft een afmeting van 100,1 tot 120,1 centimeter breed en 38 centimeter hoog. Een ruime, horizontale ruit die een mooi zicht biedt op de vlammen.

Technische specificaties

De Trimline Fires 100 Tunnel heeft een minimaal vermogen van 2,5 kW en een maximaal vermogen van 8,8 kW bij aardgas als brandstof. Kiest u voor LPG als brandstof, dan heeft de haard een minimum vermogen van 2 kW en een maximaal vermogen van 7kW. Het rookkanaal met een diameter van 130/200mm kan boven op de haard worden aangesloten. De haard heeft een rendement van 75%.

Mogelijkheden

De haard is standaard voorzien van een houtset, ECOMAX afstandsbediening en een staalvlakken achterwand. Optioneel kunt u kiezen voor ontspiegeld glas, een kiezel of stenen vuurbed, een zwart glazen interieur en een WiFi-box & App control besturingssysteem. Met deze laatste optie kunt u gemakkelijk de haard vanaf een afstand met behulp van uw smartphone of tablet besturen.

Bent u er nog niet helemaal uit?

Dat kan natuurlijk! Wij helpen u graag om de juiste beslissing te maken. U kunt telefonisch contact met ons nemen via 0548-211550, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom waar wij vele haarden brandend opgesteld hebben staan. We zetten de koffie alvast voor u klaar!

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels, Split
MateriaalStaal
Vermogen9 tot 10 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Trimline Fires 100 Tunnel Gashaard

De Trimline Fires 100 Tunnel is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.
Ontvang aanbieding