• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Trimline Fires 83 Corner

Gashaarden
€ 5.141

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Trimline Fires 83 Corner
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Trimline Fires 83 Corner

Trimline Fires 83 Corner 
De Trimline Fires 83 Corner is een prachtige gashaard met een innovatief brandersysteem. Het betreft een hoekmodel, waardoor u van twee kanten kunt genieten van de realistische vlammen. De haard heeft strakke vormen en is standaard voorzien van een antraciet glas stalen interieur, een dubbele brander en een afstandsbediening.

Formaat Trimline Fires 83 Corner 

De Trimline Fires 83 Corner heeft een inbouwbreedte van 92,2 centimeter, een inbouwhoogte van 100,5 tot 120,5 centimeter en een inbouwdiepte van 55,6 centimeter. De ruit aan de voorkant heeft een breedte van 81,3 centimeter breed en 60,5 centimeter hoog. De zijruit heeft een breedte van 35 centimeter. Omdat de haard over een grote ruit beschikt, kunt u ook van een afstand genieten van de prachtige vlammen.

Technische specificaties

De Trimline Fires 83 Corner is een gashaard met een gesloten verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de zuurstof die nodig is voor de verbranding via het rookkanaal met een diameter van 130/200 mm van buiten wordt gehaald. Hierdoor is deze haard zeer geschikt voor woningen die goed geïsoleerd zijn. De haard kan branden op aardgas of propaan. Dit maakt hem toekomstbestendig. De Trimline 83 Corner heeft een vermogen van minimaal 2,5 kW en maximaal 8,9 kW. Hiermee kan hij woningen met een gemiddelde grootte tot een behaaglijke temperatuur verwarmen. De haard heeft een rendement van 75% en hij is voorzien van energielabel B.

Standaard geleverd en mogelijkheden

De Trimline Fires 83 Corner is standaard voorzien van een dubbele brander, antraciet glad stalen achterwand, afstandsbediening en Woodburner technologie. Optioneel kunt u kiezen voor WiFi bediening. Deze optie maakt het mogelijk om de haard vanaf een afstand te bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de haard al aan zetten wanneer u zich nog op het werk bevindt, waardoor u thuis kunt komen in een heerlijk warme woning. Daarnaast kunt u kiezen voor een LED gloeibed module. Hierdoor lijkt het vuurbed echt te gloeien. Verder kunt u kiezen voor ontspiegeld glas. Zo lijkt het net alsof u een open haard heeft aangeschaft, omdat het glas vrijwel niet zichtbaar is. Geeft u de haard graag nog wat extra authenticiteit? Dan kunt u kiezen voor een achterwand met steenmotief. Gaat u liever voor strak? Dan is er ook nog de mogelijkheid om een zwart glas- of lamellen achterwand aan de haard toe te voegen. Let wel op want alle bovengenoemde opties zijn tegen meerprijs.

Geen hoekhaard?

Bent u enthousiast geworden van de Trimline Fires 83 Corner, maar was u eigenlijk niet op zoek naar een hoekhaard? Neem dan eens een kijkje bij de andere haarden in de Trimline-serie.

Advies nodig?

Wilt u zich graag laten adviseren over uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Komt u liever langs in de showroom? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij zetten de koffie alvast voor u klaar.

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Trimline Fires 83 Corner Gashaarden

De Trimline Fires 83 Corner is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.
Ontvang aanbieding