Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Thermocet Trimline 83 Corner

Gashaard
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 4.195

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Thermocet Trimline 83 Corner

Thermocet Trimline 83 Corner

De Thermocet Trimline 83 Corner is een prachtige gashaard met een innovatief brandersysteem. Het betreft een hoekmodel, waardoor u van twee kanten kunt genieten van de realistische vlammen. De haard heeft strakke vormen en is standaard voorzien van een antraciet glas stalen interieur, een dubbele brander en een afstandsbediening.

Formaat Trimline 83 Corner

De Trimline 83 Corner heeft een inbouwbreedte van 92,2 centimeter, een inbouwhoogte van 100,5 tot 120,5 centimeter en een inbouwdiepte van 55,6 centimeter. De ruit aan de voorkant heeft een breedte van 81,3 centimeter breed en 60,5 centimeter hoog. De zijruit heeft een breedte van 35 centimeter. Omdat de haard over een grote ruit beschikt, kunt u ook van een afstand genieten van de prachtige vlammen.

Technische specificaties

De Thermocet Trimline 83 Corner is een gashaard met een gesloten verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de zuurstof die nodig is voor de verbranding via het rookkanaal met een diameter van 130/200 mm van buiten wordt gehaald. Hierdoor is deze haard zeer geschikt voor woningen die goed geïsoleerd zijn. De haard kan branden op aardgas of propaan. Dit maakt hem toekomstbestendig. De Trimline 83 Corner heeft een vermogen van minimaal 2,5 kW en maximaal 8,9 kW. Hiermee kan hij woningen met een gemiddelde grootte tot een behaaglijke temperatuur verwarmen. De haard heeft een rendement van 75% en hij is voorzien van energielabel B.

Standaard geleverd en mogelijkheden

De Thermocet Trimline 83 Corner is standaard voorzien van een dubbele brander, antraciet glad stalen achterwand, afstandsbediening en Woodburner technologie. Optioneel kunt u kiezen voor WiFi bediening. Deze optie maakt het mogelijk om de haard vanaf een afstand te bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de haard al aan zetten wanneer u zich nog op het werk bevindt, waardoor u thuis kunt komen in een heerlijk warme woning. Daarnaast kunt u kiezen voor een LED gloeibed module. Hierdoor lijkt het vuurbed echt te gloeien. Verder kunt u kiezen voor ontspiegeld glas. Zo lijkt het net alsof u een open haard heeft aangeschaft, omdat het glas vrijwel niet zichtbaar is. Geeft u de haard graag nog wat extra authenticiteit? Dan kunt u kiezen voor een achterwand met steenmotief. Gaat u liever voor strak? Dan is er ook nog de mogelijkheid om een zwart glas- of lamellen achterwand aan de haard toe te voegen. Let wel op want alle bovengenoemde opties zijn tegen meerprijs.

Geen hoekhaard?

Bent u enthousiast geworden van de Thermocet Trimline 83 Corner, maar was u eigenlijk niet op zoek naar een hoekhaard? Neem dan eens een kijkje bij de andere haarden in de Trimline-serie.

Advies nodig?

Wilt u zich graag laten adviseren over uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Komt u liever langs in de showroom? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij zetten de koffie alvast voor u klaar.

Beste prijs voor de Thermocet Trimline 83 Corner?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Thermocet Trimline 83 Corner
Categorie Gashaarden, Propaangas
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Thermocet
Vermogen 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Lamellen, Vlak
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 4.195

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie