• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Trimline Fires 83 front

Gashaarden
€ 4.717

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Trimline Fires 83 front

Trimline Fires 83 front

De Trimline Fires 83 front is een inbouwgashaard met een zeer realistisch vuurbeeld. Ook de houtstammen die in de haard zijn verwerkt zijn nauwelijks van het echt te onderscheiden. De houtset kan optioneel worden voorzien van sfeerverlichting, zodat de stammen echt lijken te gloeien. De haard heeft een inbouwbreedte van 91,5 centimeter, een inbouwhoogte van 100,5 tot 120,5 centimeter en een inbouwdiepte van 47 centimeter. De ruit heeft een afmeting van 79,1 centimeter breed en 60,5 centimeter hoog. Een grote ruit, waardoor je goed zicht hebt op de vlammen.

Technische specificaties

De Trimline Fires 83 front is een haard met een front vuurzicht. Dit betekent dat de ruit alleen aan de voorkant zit. De Trimline Fires 83 front betreft een gesloten gashaard. Dit betekent dat deze haard de zuurstof die nodig is voor de verbranding via het rookkanaal van buiten haalt. Hierdoor is deze haard uitermate geschikt voor goed geïsoleerde woningen. De haard heeft een minimaal vermogen van 2,5kW en een maximaal vermogen van 8,9 kW. Dit maakt hem geschikt voor middelgrote woningen. De Trimline 83 front heeft een rendement van 75%. Het rookkanaal met een diameter van 130/200 mm kan bovenop de haard worden aangesloten. De haard heeft de mogelijkheid om te branden op propaan, waardoor deze haard toekomstbestendig is. De haard is voorzien van energielabel B.

Mogelijkheden Trimline Fires 83 front

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening. Zo kunt u de haard gemakkelijk van een afstandje bedienen. Mocht u de haard liever met uw smartphone of tablet willen bedienen, dan kunt u er voor kiezen om de haard te voorzien van Wifi box & App Control. De haard wordt geleverd met standaard achterwand, maar hij kan tegen meerprijs worden geleverd met ontspiegeld glas. Daarnaast kan de haard worden voorzien van steenmotief of zwart glazen interieur.

Advies nodig?

Benieuwd naar alle opties of wilt u graag nog advies? Neem dan gerust contact met ons op. Komt u liever naar onze showroom? U bent van harte welkom!

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Trimline Fires 83 front Gashaarden

De Trimline Fires 83 front is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.

Ontvang aanbieding