Trimline Fires 83 front

Gashaard

Adviesprijs

€ 4.717
Zoekt u bijzondere Gashaard van Trimline Fires? De Trimline Fires 83 front is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Trimline Fires 83 front

Trimline Fires 83 front

De Trimline Fires 83 front is een inbouwgashaard met een zeer realistisch vuurbeeld. Ook de houtstammen die in de haard zijn verwerkt zijn nauwelijks van het echt te onderscheiden. De houtset kan optioneel worden voorzien van sfeerverlichting, zodat de stammen echt lijken te gloeien. De haard heeft een inbouwbreedte van 91,5 centimeter, een inbouwhoogte van 100,5 tot 120,5 centimeter en een inbouwdiepte van 47 centimeter. De ruit heeft een afmeting van 79,1 centimeter breed en 60,5 centimeter hoog. Een grote ruit, waardoor je goed zicht hebt op de vlammen.

Technische specificaties

De Trimline Fires 83 front is een haard met een front vuurzicht. Dit betekent dat de ruit alleen aan de voorkant zit. De Trimline Fires 83 front betreft een gesloten gashaard. Dit betekent dat deze haard de zuurstof die nodig is voor de verbranding via het rookkanaal van buiten haalt. Hierdoor is deze haard uitermate geschikt voor goed geïsoleerde woningen. De haard heeft een minimaal vermogen van 2,5kW en een maximaal vermogen van 8,9 kW. Dit maakt hem geschikt voor middelgrote woningen. De Trimline 83 front heeft een rendement van 75%. Het rookkanaal met een diameter van 130/200 mm kan bovenop de haard worden aangesloten. De haard heeft de mogelijkheid om te branden op propaan, waardoor deze haard toekomstbestendig is. De haard is voorzien van energielabel B.

Mogelijkheden Trimline Fires 83 front

De haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening. Zo kunt u de haard gemakkelijk van een afstandje bedienen. Mocht u de haard liever met uw smartphone of tablet willen bedienen, dan kunt u er voor kiezen om de haard te voorzien van Wifi box & App Control. De haard wordt geleverd met standaard achterwand, maar hij kan tegen meerprijs worden geleverd met ontspiegeld glas. Daarnaast kan de haard worden voorzien van steenmotief of zwart glazen interieur.

Advies nodig?

Benieuwd naar alle opties of wilt u graag nog advies? Neem dan gerust contact met ons op. Komt u liever naar onze showroom? U bent van harte welkom!

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkTrimline Fires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandLamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Trimline Fires 83 front Gashaard

De Trimline Fires 83 front is een inbouw gashaard van het merk Trimline Fires.

Ontvang aanbieding