Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Aspect Premium

In de Faber Aspect Premium-serie zit alle kennis en expertise van Faber verwerkt, deze serie gashaarden is echt het pronkstuk van Faber. Het grootste kenmerk van deze serie is de breedte en grote van het totale vuurbeeld. De modellen beginnen minimaal met een breedte van een meter, deze gashaarden zijn echt voor een optimale sfeer.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber Aspect Premium haarden

Type   Ruitbreedte Vermogen
Faber Aspect C L   100,2 cm   7 kW
Faber Aspect RD L   100,4 cm   7 kW
Faber Aspect RD XL   136 cm   8,7 kW
Faber Aspect ST L   103,3 cm   7 kW
Faber Aspect ST XL   133,3 cm   8,7 kW


 


Branderdecoratie

De Faber Aspect Premium serie heeft op elke haard de Step Burner techniek toegepast. Door dit systeem kunt u het gehele jaar optimaal genieten van de gashaard. In de winter kunt u de haard op een vol vermogen laten branden, en in de zomer kunt u mooi gebruik maken van de Step Burner. Door de Step Burner aan te zetten, wordt er een deel van de branders uitgezet en kan het vermogen tot wel 70% worden gereduceerd. Hierbij blijft alleen de middelste brander over. Het gevolg is dat het toestel een stuk minder warmte vrijgeeft, zodat de gashaard het hele jaar door bruikbaar is.

 

Twee- of driezijdig vuurzicht

De Faber Aspect Premium is in 2 opties verkrijgbaar, namelijk een twee- of driezijdig vuurzicht. Deze gashaard serie kan perfect worden gebruikt als roomdivider, zowel de tweezijdige als de driezijdige variant. De Faber Aspect Premium serie heeft de afvoer aan de zijkant zitten, wat ervoor zorgt dat de gashaard aan de bovenkant een open ruimte kan hebben. Hierdoor kunt u de haard naar uw eigen smaak optimaliseren door de vele opties.

 

 

Opties Faber Aspect Premium

 

Brander opties

Faber Aspect houtstammenset   Faber Aspect grijze stenen   Faber Aspect witte kiezels
Houtstammenset in combinatie met sprokkelhout    Witte carrera kiezels   Bij bepaalde modellen heeft u ook nog de keuze uit splitsteen

 

Achterwand mogelijkheden

Faber Aspect stalen vlakke achterwand   Faber Aspect Lamellen achterwand    
Stalen vlakke achterwand
 
  Spiegelwand zwart keramisch
wat zorgt ervoor dat de vlammen weerspiegelen in
de achterwand van de gashaard
 
 

 

Faber I.T.C. app
Het Step Burner systeem is mooi te regelen met de optionele I.T.C. app. Met deze app kunt u instellen hoe hard,  wanneer, en hoe zuinig de gashaard moet branden. U kunt zelfs kiezen of u een of meerdere branders aan wilt. Als optionele optie is dit zeker aan te raden. 

 


Faber gashaard
wij zijn erkend dealer van Faber en dat is niet zonder reden, de geschiedenis van Faber is een van die redenen. Faber is een van de oudste fabrikanten, en met succes. Ze waren de eerste die op de markt kwam met een gesloten verbrandingssysteem. In de jaren zestig kwam er een grote vraag naar gashaarden, dit kwam omdat er een aardgasbel werd gevonden in Slochteren. Daar heeft Faber gebruik van gemaakt, ze kwamen met nieuwe technieken en producten. Hierdoor kon Faber in de jaren die volgde marktleiderschap claimen voor schoorsteen gebonden haarden.

 

Maarten Haardenexpert

Deze tekst is geschreven door:

Maarten van der Starre
de Haardenexpert