Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Helex

De gashaarden van Helex bieden voldoende comfort en gemak. U creëert met slechts één druk op de afstandsbediening een prachtig vuurbeeld. Zo ontspant u optimaal na een lange dag werk. En om het helemaal af te maken, de stalen delen van de lijst zijn nauwelijks zichtbaar. De nadruk wordt volkomen gelegd op het vuurzicht. Een Helex gashaard wordt hierdoor één geheel met uw interieur.

31 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

31 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Helex

Kwaliteit en veiligheid

Het familiebedrijf Helex is al ruim 50 jaar, sinds 1963, gespecialiseerd in de fabricatie en ontwikkeling van hoogstaande verwarmingsproducten. In de eigen moderne laboratorium in Bosnië & Herzegovina zijn deze producten voorzien van het CE keurmerk, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. Dit zijn belangrijke eigenschappen die bij Helex hoog in het vaandel staan. Het gehele traject, van productie tot de verkoop, wordt volledig beheerst door de organisatie. Zodoende heeft Helex een ruim assortiment van houtkachels, gaskachels en pelletkachels op de markt gezet. Deze collectie is met veel zorg en vakmanschap samengesteld. Naast de eigen productie van Helex, werkt de organisatie samen met Deense, Duitse en Nederlandse haardenfabrikanten om het assortiment aan te vullen. Het Duitse merk Leda is verantwoordelijk voor de exclusieve Sera lijn. Binnen deze haardenlijn vindt u prachtige inbouwhaarden. De Deense partner Heta vult het aanbod aan met fantastische vrijstaande convectie-en speksteenkachels. Tenslotte zorgt het Nederlandse merk Beaufort voor innoverende houtkachels met een scala aan accessoires. Hierbij kunt u denken aan een bakoven, een barbequerooster, een vonkengaasdeur en een woodstacker.

De kracht van de houthaard

Zoals eerder gezegd produceert Helex zelf de hoogwaardige houtkachels, maar biedt ook andere merken als Heta en Beaufort. Doordat de houthaard in populariteit is gestegen, is het aanbod van Helex mee gegroeid. De sfeer die een houthaard uitstraalt is niet te vergelijken met een gashaard. Het knisperende houtvuur zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar ook voor een fijne huiselijkheid. Daarnaast kunt u behoorlijk besparen op uw energierekening, vanwege het hoge rendement van een houthaard. U stookt namelijk onafhankelijk van de stijgende gas- en aardolieprijzen. Binnen het houthaarden assortiment van Helex vindt u zowel vrijstaande als inbouwhaarden. Bekijk bijvoorbeeld de vrijstaande modellen Helex Woody 6 en de Helex Woody 8. De inbouwhaarden van de Sera-lijn is verkrijgbaar is brede, smalle, hoge en lage uitvoeringen. Hierdoor zit er ongetwijfeld een model tussen die past bij uw smaak. Met een gesloten verbrandingssysteem zorgen deze toestellen voor een optimale temperatuur. Daarnaast zijn de haarden voorzien van een vindingrijk schuifruit mechanisme, zodat u zowel gesloten als open kunt stoken. Zodoende geniet u ook de knetterende houtblokken en de overheerlijk houtgeur.

Het gemak van de gashaard

Grotendeels van het ruime aanbod wordt gevuld met kwalitatieve inbouwgashaarden en vrijstaande haarden. Binnen het assortiment aan inbouwhaarden zijn de toestellen te onderscheiden in diverse modellen. Denk hierbij aan hoekhaarden, fronthaarden, roomdividers, tunnelhaarden en haarden met een panorama uitvoering. Het voordeel van een gashaard is dat het bijzonder makkelijk en veilig in gebruik is. U creëert slechts met één druk op de knop een heerlijk vuurbeeld. Daarnaast is het stoken op gas zeer schoon. De inbouwgashaarden zijn allemaal voorzien van een Helex I-Frame. Met de I-Frame wordt de haard strak in de wand geïnstalleerd, zodat de stalen delen of lijsten nauwelijks zichtbaar zijn. Hierdoor vormt het toestel één geheel met het interieur van uw woonkamer. Zo kunt u optimaal genieten van het uitzicht op het realistische vuurbeeld.

Helex I-Frame 73 66 Tunnel 2.0
Om de haard compleet te maken, zijn de toestellen optioneel leverbaar met een lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand/binnenwand. Om het vlammenspel zo realistisch mogelijk te maken, kiest u een bijpassende brander decoratie zoals een houtset, pebbles, carrara- of basaltsplit. Om u een beter beeld te scheppen, bekijkt u de onderstaande modellen: