Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Helex gashaarden

De gashaarden van Helex zijn allemaal voorzien van een modern design. Hierdoor wordt elke gashaard dé eyecatcher van uw woning. Met een gemiddeld vermogen van 9 kW kunnen de gashaarden gemakkelijk uw woonkamer verwarmen. Dankzij de brede ruiten komt het vuur over de gehele horizontale lijn van uw woonkamer.

29 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

29 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Moderne eyecatcher

Elke gashaard van het befaamde merk Helex beschikt over een prachtig design. Met dank aan de strakke lijnen staat elke gashaard prachtig in vrijwel elke woonsituatie. Het moderne karakter van de gashaarden geven een luxe uiterlijk. Hierdoor zijn de Helex gashaarden echte eyecatchers. Het verschil in uiterlijk zit voornamelijk in de ruiten. Bij de Helex I-Frame 73 66 Tunnel 2.0 heeft u een prachtige doorkijk. Dit zorgt ervoor dat u van twee kanten door de haard kan kijken. Daarom is deze gashaard zeer geschikt om te plaatsen tussen twee ruimtes. De Helex 120/38 Panorama is een driezijdige gashaard. Dit zorgt ervoor dat het vuurzicht vanuit de gehele kamer te bewonderen is. De Helex I-frame 140 38 Hoek L/R beschikt over een hoek. Het is dus een tweezijdige gashaard. Deze haard is ideaal om te plaatsen bij een uitlopende muur. Zo kunt u de rij vlammen uitstekend bekijken. De haarden brengen dus ieder iets speciaals. Toch brengen alle gashaarden een geweldige sfeer met zich mee.

Efficiënt

De gashaarden van Helex hebben dus een prachtig modern design. Toch zijn de gashaarden meer dan dat. Het vermogen van de gas haarden gaat namelijk van 7 tot 11 kW. Met dit hoge vermogen is het gemakkelijk om zelfs grotere woonkamers te voorzien van een aangename temperatuur. U kunt zelf kiezen wat voor branddecoratie u wilt. Kies voor een houtset als decoratie om het gevoel na te bootsen van een houtkachel. De witte Carrerastenen geven een moderner gevoel. Ook worden alle gashaarden geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Dit maakt de gashaarden van Helex zeer efficiënt. Bedien vanaf de bank uw gashaard en geniet van een schitterend zicht op het vuur. Deze gashaarden staan garant voor avonden vol gezelligheid. Ze brengen sfeer in een prachtig modern jasje. Bent u geïnteresseerd geraakt in één van deze bijzondere gashaarden? Lees dan vooral even de hier bovenstaande productomschrijvingen. Bovendien hebben we naast Helex ook gashaarden van Element4 of Faber voor u beschikbaar.