Helex gashaarden

Helex gashaarden

Ons assortiment

De gashaarden van Helex zijn allemaal voorzien van een modern design. Hierdoor wordt elke gashaard dé eyecatcher van uw woning. Met een gemiddeld vermogen van 9 kW kunnen de gashaarden gemakkelijk uw woonkamer verwarmen. Dankzij de brede ruiten komt het vuur over de gehele horizontale lijn van uw woonkamer.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Merk: Helex

per pagina
Sorteer op
Pagina

Inbouw gashaard

Inbouw gashaard

Bewonder het vuur

Elke gashaard van het befaamde merk Helex beschikt over een prachtig design. Met dank aan de strakke lijnen staat elke gashaard prachtig in vrijwel elke woonsituatie. Het moderne karakter van de gashaarden geven een luxe uiterlijk. Hierdoor zijn de Helex gashaarden echte eyecatchers. Het verschil in uiterlijk zit voornamelijk in de ruiten. Bij de Helex I-Frame 73 66 Tunnel 2.0 heeft u een prachtige doorkijk. Dit zorgt ervoor dat u van twee kanten door de haard kan kijken. Daarom is deze gashaard zeer geschikt om te plaatsen tussen twee ruimtes. De Helex 120/38 Panorama is een driezijdige gashaard. Dit zorgt ervoor dat het vuurzicht vanuit de gehele kamer te bewonderen is. De Helex I-frame 140 38 Hoek L/R beschikt over een hoek. Het is dus een tweezijdige gashaard. Deze haard is ideaal om te plaatsen bij een uitlopende muur. Zo kunt u de rij vlammen uitstekend bekijken. De haarden brengen dus ieder iets speciaals. Toch brengen alle gashaarden een geweldige sfeer met zich mee.

Efficiënt

Efficiënt

Met vele mogelijkheden

De gashaarden van Helex hebben dus een prachtig modern design. Toch zijn de gashaarden meer dan dat. Het vermogen van de gashaarden gaat namelijk van 7 tot 11 kW. Met dit hoge vermogen is het gemakkelijk om zelfs grotere woonkamers te voorzien van een aangename temperatuur. U kunt zelf kiezen wat voor branddecoratie u wilt. Kies voor een houtset als decoratie om het gevoel na te bootsen van een houtkachel. De witte Carrerastenen geven een moderner gevoel. Ook worden alle gashaarden geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Dit maakt de gashaarden van Helex zeer efficiënt. Bedien vanaf de bank uw gashaard en geniet van een schitterend zicht op het vuur. Deze gashaarden staan garant voor avonden vol gezelligheid. 

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op