Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru Excellence

De DRU Excellence gashaarden zijn zeer geschikt voor woningen met een klassiek, landelijk en modern interieur. Deze haarden zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Alle uitvoeringen kunnen op een moderne wijze ingebouwd worden. De types DRU Excellence 60 en de DRU Excellence 70 zijn perfect in een landelijk of klassiek interieur, aangezien deze modellen zijn voorzien met een steenmotieven binnenwerk. De DRU Excellence gashaarden zijn voorzien van een luxe Honeywell afstandsbediening, zodat u op afstand de haard kunt aanzetten.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dru Excellence haarden

Type   Ruitbreedte Vermogen
DRU Excellence 50XT   49,6 cm   2-8 kW
DRU Excellence 60   62 cm   2-7 kW
DRU Excellence 70   70 cm   3-7 kW

 

De drie verschillende DRU Excellence modellen

 

  • DRU Excellence 50 XT: dit toestel is voorzien van een langwerpige, verticale ruit. De brander zorgt voor een prachtig hoog vlammenbeeld. Dankzij de geringe inbouwdiepte is de haard gemakkelijk in de wand te plaatsen.
  • DRU Excellence 60: is een fraaie inbouwhaard met een frontaal zicht op het vlammenspel. Deze haard is uitermate geschikt om te plaatsen met een prachtige schouw. Voor de DRU Excellence 60 zijn er speciaal ontworpen schouwen, namelijk de Oporto en de Avignon.
  • DRU Excellence 70: dankzij het vrijwel onzichtbare glasraam geniet u eindeloos van het verbluffende vuurbeeld. Standaard wordt dit model uitgevoerd met een zwart gladde bekleding, wat de haard een bijzondere uitstraling geeft.

 

Alle modellen zijn voorzien van de innoverende DRU Eco Wave brander. Met deze brander kunt u op een relatief laag vermogen stoken, zonder dat het vlammenbeeld kleiner oogt. Het vermogen is simpelweg aan te passen met de bijgeleverde afstandsbediening. Zo bespaart u tot wel 50% op uw gasverbruik. Daarnaast is het mogelijk om uw tablet of smartphone met de haard te koppelen. U hoeft enkel de applicatie te downloaden en de communicatiemodule aan te schaffen. Met een Wifi-verbinding wordt er connectie gemaakt tussen de DRU Excellence haard en uw apparaat. Na al deze handelingen schakelt u, met de DRU Eco Wave App, tussen de drie standen Luxe, Comfort, en de Spaar stand. Naast het aanpassen van het vermogen kunt u praktische informatie over de gashaard inzien. Om het vlammenspel tot stand te brengen, zijn de toestellen uitgevoerd met een gesloten verbranding. Dit betekent dat de haard de verse zuurstof niet uit de woonruimte trekt, maar vanuit een externe ruimte.

 

DRU Excellence Opties

De DRU Excellence heeft een prachtig robuust houtstammenset en is voorzien van een speciale verhoogde brander, namelijk de tweedelige Dual Burner. Met de Dual Burner kunt u schakelen tussen twee vermogens met een volledig vuurzicht. Het eerste deel zit vooraan bij het glas in de bodem van de haard verwerkt. Anderzijds zit het tweede deel, verhoogd, achterin de gashaard gemonteerd. Deze verhoogde brander zorgt bij een relatief laag vermogen voor een verbluffend hoog vlammenspel. In combinatie met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening met elektronische ontsteking zorgt u voor een plezierige temperatuur. U bepaalt zelf de hoeveelheid warmte die in uw woonkamer komt. De brander is fraai weggewerkt achter een robuuste houtstammenset, zodat het vlammenspel op een echt kampvuur lijkt.

 

Achterwand

De DRU Excellence 60 en de DRU Excellence 70 kunnen uitgevoerd worden in drie verschillende achterwanden, namelijk een zwart gladde achterwand, steen naturel en een leistenen achterwand. De zwart gladde achterwand wordt tegen de standaardprijs geleverd. De DRU Excellence 50XT kan uitsluitend met een Ceraglass achterwand worden geleverd. Door dit glas worden de prachtige vlammen gespiegeld, zodat het vuurzicht voller oogt.