Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru Metro

De Nederlandse fabrikant DRU heeft met de hoogstaande DRU Metro serie een populair assortiment aan inbouwgashaarden ontwikkeld. Alle toestellen hebben een breedte tussen de 80 en 150cm. Zo kunt u ongetwijfeld een DRU Metro haard vinden die past bij uw woonsituatie. Om het u helemaal gemakkelijk te maken, zijn alle haarden voorzien van de DRU Eco-Wave functie. Dankzij deze functie kunt u simpelweg via de smartphone of tablet de gashaard bedienen. Vanaf een afstand is het vermogen zeer eenvoudig hoger of lager te zetten, waardoor u ongetwijfeld bespaart op uw gasverbruik. Bij ieder model biedt DRU u vele opties aan voor het interieur.

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Formaten Dru Metro

Om u een optimaal vuurzicht te bieden, zijn de haarden voorzien van een minimalistische vormgeving. De lijst om de haard is strak afgewerkt, zodat het verbluffende vlammenspel prachtig tot zijn recht komt. Bij ieder model heeft u de mogelijkheid om diverse accessoires aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende brander decoraties, namelijk een houtstammenset of witte kiezels. De achterwand is uit te voeren in een vlakke zwarte wand (standaard) of een wand van zwart Ceraglass (optioneel). De DRU Metro haarden zijn ongetwijfeld één van de populairste toestellen uit het ruime aanbod van DRU. Deze haarden zijn geschikt voor iedere woonsituatie. Zoals eerder gezegd wordt deze serie gevormd door modellen als een tunnelhaard, fronthaard en een driezijdige haard. Hieronder worden de diverse varianten toelicht om u een beter beeld te geven van het hoogstaande assortiment.

Fronthaarden:

De collectie fronthaarden zijn voorzien met aan één zijde glas, namelijk de voorkant. Het model kan op verschillende creatieve manieren worden ingebouwd, zodat u vanuit meerdere posities het vuurbeeld kunt aanschouwen. Voor iedere interieurstijl en persoonlijke smaak heeft de DRU Metro serie een geschikte haard:

 

Tunnelhaarden:

Een tunnelhaard biedt u een prachtig vuurbeeld vanuit meerdere ruimtes. Dit toestel kunt u bijvoorbeeld tussen de eetkamer -en woonkamer plaatsen. Dankzij het tunneldesign kunt u door de haard heen naar de andere ruimte kijken:

Dru Metro 100XT Tunnel

Driezijdige haarden:

Een prachtige driezijdige haard heeft een ruit aan de voorkant en twee ruiten aan de zijkant. Binnen dit aanbod van DRU Metro vindt u verschillende modellen met diverse afmetingen.

 

Tweezijdige haarden:

Een tweezijdige haard wordt ook wel een hoekhaard genoemd. Dankzij de twee ruiten heeft u vanuit meerdere posities een optimaal zicht op het vuurbeeld.

 

Roomdividers:

Roomdividers worden voornamelijk geïnstalleerd om twee ruimtes te verdelen, bijvoorbeeld de woonkamer en eetkamer. U scheidt op een bijzondere wijze twee ruimtes van elkaar. Vanuit elke ruimte kunt u genieten van het realistische vuurzicht.

Dru Metro 130 XTL

 

DRU Eco-wave

Alle gashaarden van DRU zijn voorzien met de gebruiksvriendelijke DRU Eco-wave. Dankzij dit buitengewone systeem kunt u tot wel 50% besparen op uw gasverbruik. Het grote voordeel is dat de gashaard een smaakvol en groots vuurzicht behoudt. Met een eigen tablet en smartphone is het toestel zeer eenvoudig te bedienen. U koppelt simpelweg de DRU haard, via een WIFI-verbinding, met uw apparaat. Via het apparaat schakelt u tussen diverse sfeerstanden en regelt u het gewenste vermogen.