Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru Metro

Een populaire serie gashaarden van Nederlandse bodem, de Dru Metro serie. Deze zeer in het oog springende collectie gashaarden van Dru zijn vanaf het moment van introductie tot nu volop door ontwikkelt tot een prachtige en uitgebalanceerde serie gashaarden. Haarden waar Dru met recht erg trots op is. De Dru Metro gashaarden kenmerken zich door hun (minimalistische) design en sfeervolle manier van branden. De Dru Metro serie heeft een zeer gevarieerd aanbod aan gashaarden, van front tot tunnel en van tweezijdig tot roomdivider. De gashaarden variëren in breedte van 80 tot 200cm. Een ding is zeker, voor iedereen wat wils bij de Dru Metro!

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Dru Metro

Dru Metro gashaard

Dru Metro, Oer-hollands fabricaat

Deze prachtige serie gashaarden zijn gemaakt door haardenfabrikant Dru. Dit oer-Hollandse bedrijf uit het Gelderse Lichtenvoorde produceert al jaar en dag prachtige design gashaarden. Gashaarden waar menig een van ondersteboven raakt. Is het niet de strakke vormgeving dan is het wel de mooie manier van branden of juist de eenvoudige bediening bij bijv. het Easy Release Door System. Allemaal kenmerken die door Dru zelf ontwikkeld en in de markt zijn gezet. Met recht een prestatie om trots op te zijn. En niet alleen op onze Nederlandse bodem, ook in het buitenland vinden de gashaarden van de Dru gretig aftrek.

Vijf redenen om te kiezen voor een Dru Metro

Maar waarom zou u nu kiezen voor een prachtige gashaard uit de Dru Metro serie? Haardenexpert zet het voor u allemaal op een rijtje. Zo kunt u op een snelle en eenvoudige manier de juiste keuze maken.

1. Doorontwikkelde serie gashaarden

De Dru Metro serie begon vele jaren geleden met een uiterst klassiek model. Het aanbod was, met een 1 meter brede gashaard, zeer beperkt. Echter de markt reageerde zo enthousiast op deze prachtige haard dat Dru al snel besloot de Dru Metro serie uit te breiden met een breed scala aan gashaarden. Van een frontmodel tot driezijdig, en van tunnelhaard tot roomdivider. In de tussenliggende jaren was Dru verantwoordelijk voor menig innovatie. Innovaties die de gashaardenwereld versteld deden staan. Door het succes hiervan zijn al deze innovaties toegepast bij de gashaarden van de Dru Metro.

2. Minimalistische vormgeving, volop mogelijkheden

Om een optimaal vuurzicht te kunnen garanderen zijn de gashaarden van de Dru Metro collectie voorzien van een zeer minimalistische vormgeving. Door de strak afgewerkte lijst om de haard heen komt het verbluffende, en immer fascinerende, vlammenspel nog meer tot z’n recht.

Accessoires

De Dru Metro haarden kunnen geleverd worden met verschillende branderdecoraties. Een decoratief houtstammenset of witte kiezels. Welke sfeer u ook in huis heeft, voor elk interieur heeft een Dru Metro gashaard een oplossing. Mede hierdoor zijn de Dru Metro haarden ongekend populair.

Bij de achterwand van de haard heeft u de keuze uit een vlakke zwarte achterwand (standaard) of een achterwand bestaande uit zwart Ceraglass. Het Ceraglass geeft nog een extra luxe effect aan deze gashaard.

3. Tot 50% besparen op energie met Dru Eco Wave

Door de veranderende warmte-behoefte van de laatste decennia heeft de gashaard steeds meer de functie van sfeerhaard gekregen. Het toevoegen van sfeer en gezelligheid kwam op de eerste plek te staan en de warmte(behoefte) op plek 2. En dat heeft Dru goed begrepen. Met Eco Wave hebben ze hiervoor een uitgekiend systeem ontwikkeld waarmee u optimaal kunt genieten van prachtige vlammen met een beperkt energieverbruik. Zo wordt het nooit te warm in uw woonkamer en is het niet nodig om de haard lager te zetten of te doven.

4. Easy Release Doorsystem

Wilt u de ruit van een gashaard reinigen? Dat kan eenvoudig met het Easy Release Doorsystem. Deze vindingrijke uitvinding van Dru heeft ervoor gezorgd dat u op een kinderlijke wijze de ruit van uw gashaard kan reinigen, ‘een kind kan de was doen’. En zo gaat het in z’n werk: de ruit van de haard kunt u met een hendel aan de bovenzijde open zetten, zodat de ruit in een kiepstand staat. Indien de ruit eenmaal geopend is dan kunt u deze eenvoudig reinigen.

5. Eenvoudige bediening d.m.v. smartphone of tablet

De haarden van de Dru Metro serie zijn op een makkelijke wijze te bedienen. Allemaal conform de eisen van nu. U download de app van Dru en u kunt vanuit uw stoel de haard bedienen, makkelijk toch? De app is beschikbaar voor smartphone en tablet. Heeft u toch liever een afstandsbediening? Ook dat is mogelijk.

Dru Metro, compleet assortiment

Maar weinig series gashaarden zijn zo compleet als de Dru Metro collectie. Het assortiment van de Dru Metro is zeer uitgebreid, de haarden zijn leverbaar in de breedte van 80 t/m 200 cm. Daarnaast zijn er veel verschillende modellen verkrijgbaar waaronder een frontmodel, tweezijdig model, driezijdig model, tunnelhaard en roomdivider. Kortom binnen de collectie van Dru Metro grijpt u niet snel mis.

Dru Metro Vario of Zigzagbrander

De Dru Metro haarden staan bekend om hun speciale Vario of zigzagbrander. Deze brander verdeelt het vuur als een ‘zigzag’ over de decoratieve houtblokken of kiezelstenen. Het vuur verspreid zich daardoor erg mooi over de volledige breedte en diepte van de haard. Hierdoor ontstaat er een prachtig vol vuurbeeld met verschillende dimensies. Zo ervaart u op ieder uur van de dag en elke dag van het jaar de optimale vuurbeleving. Een beleving die een flinke stimulans geef aan de sfeer en gezelligheid in iedere ruimte. De Dru Metro Vario burner is een uniek brandersysteem. Maar weinig gashaarden maken gebruik van deze ingenieuze techniek.

Dru Metro gashaard

Haardmeubel of wandopstelling

Haarden uit de Dru Metro serie zijn zeer geschikt als het gaat om een prachtig haardmeubel, haardombouw of complete wandopstelling. Door hun zeer minimalistische design kunnen uitermate goed ingebouwd worden. Bijv. in een prachtig hoogglans meubel (incl. TV-nis) of een meer natuurlijk ogend eiken meubel. Kiest u voor een fronthaard? Dan is prachtige haardombouw een prima keuze. In de haardombouw wordt de rookgasfvoer vakkundig weggewerkt. De ombouw kunt u na installatie afwerken in de gewenste kleur of eventueel zelfs voorzien van een kleurrijke behang.

Keuze al gemaakt?

Heeft u uw keuze voor een van de bijzondere Dru Metro gashaarden al gemaakt? Twijfel niet langer en vraag direct een scherp en vrijblijvend aanbod aan bij Haardenexpert. Haardenexpert is al vele jaren lang een zeer toonaangevend bedrijf in de haarden- en kachelmarkt. Onze experts kunnen u alles vertellen over de prachtige Dru Metro gashaarden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.