Dru Maestro

Dru Maestro

Ons assortiment

De Dru Maestro bestaat uit verschillende modellen. Dru heeft voor deze gashaarden een brander ontwikkeld, zodat het vuurzicht op een echt houtvuur lijkt. De vlammen komen niet uit de bodem, maar uit de keramische houtblokken. Alle modellen worden op een deskundige manier ingebouwd, zodat de kaders of lijsten onzichtbaar zijn. In combinatie met een natuurstenen schouw of plateau heeft u een prachtige haard in huis. Dankzij de vormgeving en de grote ruiten kunt u optimaal genieten van het vuur. De Dru Maestro kenmerkt zich door de Dru Eco-Wave techniek. Met deze techniek zorgt de gashaard, op een laag vermogen, nog voor een sfeervol vuurbeeld.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Merk: Dru

Serie: Maestro

per pagina
Sorteer op

Dru Maestro gashaarden

Dru Maestro gashaarden

Prachtig vlammenbeeld

In 1754 werd het merk Dru opgericht en hoort daarmee tot een van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf werd bekend om de productie van gietijzeren potten en pannen. Toen aardgas werd ontdekt is het bedrijf zich gaan specialiseren in de productie van verwarmingsapparaten op gas, zoals gaskachels. Na verloop van tijd kwam hier ook de productie van houtkachels bij.

De Dru Maestro Serie is de nieuwe lijn van het merk Dru. De Dru Maestro gashaarden bestaat uit verschillende prachtige modellen als de Dru Maestro 75, Dru Maestro 80/2 en de Dru Maestro 80/3. Deze toestellen zijn voorzien van een nieuwe ontwikkelde brander. Hierdoor hebben de haarden een prachtig vlammenbed dat bijna niet van een echte houtkachel te onderscheiden is! De nieuwe brander in de Dru Maestro gashaarden zijn een ware verbetering, waardoor de oudere modellen van Dru in vergelijking in het niets vallen.

  • Dru Maestro 80/2: Een tweezijdige haard die frameloos in de muur wordt gebouwd. Optioneel combineert u deze hoekhaard met een prachtig plateau dat tot het glas wordt gevoerd.
  • Dru Maestro 80/3 : Een driezijdige gashaard met een maximaal vermogen van 9,6kW. Met de houtstammenset wordt het vuurbeeld zo realistisch mogelijk aangewakkerd.
  • Dru Maestro 75: Een gashaard met een frontaal uitzicht. Tegen een meerprijs is dit toestel te combineren met een buitengewoon plateau.
  • Dru Maestro 60 Tall: Een schitterend gashaard in de Dru Maestro serie.

Eco Wave

Eco Wave

Bediening via app

De nieuwe brander is niet de enige ontwikkeling van de Dru Maestro serie. U kunt namelijk vanaf uw smartphone of tablet, via de applicatie van Dru, de gashaard bedienen. Met deze applicatie bepaalt u zelf hoeveel gas de kachel verbruikt, zodat u aanzienlijk bespaart in de gasrekening. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bepaald patroon in te stellen qua gasverbruik, waardoor u zelf bepaalt hoe het vlammenspel wordt getoond.

Inbouwkaders van Dru

Inbouwkaders van Dru

Geeft een bijzonder karakter

Door de inbouwkaders van de Dru Maestro gashaarden kunnen de toestellen vrijwel naadloos worden ingebouwd. Een schouw of een haardplateau worden strak tegen het glas gezet zonder kader, waardoor de haard een bijzonder karakter krijgt.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert