Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru Maestro

De Dru Maestro bestaat uit verschillende modellen. Dru heeft voor deze gashaarden een brander ontwikkeld, zodat het vuurzicht op een echt houtvuur lijkt. De vlammen komen niet uit de bodem, maar uit de keramische houtblokken. Alle modellen worden op een deskundige manier ingebouwd, zodat de kaders of lijsten onzichtbaar zijn. In combinatie met een natuurstenen schouw of plateau heeft u een prachtige haard in huis. Dankzij de vormgeving en de grote ruiten kunt u optimaal genieten van het vuur. De Dru Maestro kenmerkt zich door de Dru Eco-Wave techniek. Met deze techniek zorgt de gashaard, op een laag vermogen, nog voor een sfeervol vuurbeeld.

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

14 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Dru Maestro

Dru Maestro gashaarden

In 1754 werd het merk Dru opgericht en hoort daarmee tot een van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf werd bekend om de productie van gietijzeren potten en pannen. Toen aardgas werd ontdekt is het bedrijf zich gaan specialiseren in de productie van verwarmingsapparaten op gas, zoals gaskachels. Na verloop van tijd kwam hier ook de productie van houtkachels bij.

De Dru Maestro Serie is de nieuwe lijn van het merk Dru. De Dru Maestro gashaarden bestaat uit verschillende prachtige modellen als de Dru Maestro 75, Dru Maestro 80/2 en de Dru Maestro 80/3. Deze toestellen zijn voorzien van een nieuwe ontwikkelde brander. Hierdoor hebben de haarden een prachtig vlammenbed dat bijna niet van een echte houtkachel te onderscheiden is! De nieuwe brander in de Dru Maestro gashaarden zijn een ware verbetering, waardoor de oudere modellen van Dru in vergelijking in het niets vallen.

  • Dru Maestro 80/2: een tweezijdige haard die frameloos in de muur wordt gebouwd. Optioneel combineert u deze hoekhaard met een prachtig plateau dat tot het glas wordt gevoerd.
  • Dru Maestro 80/3 : een driezijdige gashaard met een maximaal vermogen van 9,6kW. Met de houtstammenset wordt het vuurbeeld zo realistisch mogelijk aangewakkerd.
  • Dru Maestro 75: een gashaard met een frontaal uitzicht. Tegen een meerprijs is dit toestel te combineren met een buitengewoon plateau.
  • Dru Maestro 60. Deze komt binnenkort op de markt als nieuwe gashaard in de Dru Maestro serie.

Eco Wave

De nieuwe brander is niet de enige ontwikkeling van de Dru Maestro serie. U kunt namelijk vanaf uw smartphone of tablet, via de applicatie van Dru, de gashaard bedienen. Met deze applicatie bepaalt u zelf hoeveel gas de kachel verbruikt, zodat u aanzienlijk bespaart in de gasrekening. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bepaald patroon in te stellen qua gasverbruik, waardoor u zelf bepaalt hoe het vlammenspel wordt getoond.

Inbouwkaders

Door de inbouwkaders van de Dru Maestro gashaarden kunnen de toestellen vrijwel naadloos worden ingebouwd. Een schouw of een haardplateau worden strak tegen het glas gezet zonder kader, waardoor de haard een bijzonder karakter krijgt.