• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Dimplex Ignite

Dimplex Ignite

Ons assortiment

Dimplex is dé specialist in elektrische verwarming waaronder ook elektrische sfeerhaarden. Elektrische haarden dragen zeer bij aan de sfeer in uw woning en gezien het ruime assortiment is er voor ieder een haard te verkrijgen wat bij zijn/haar wensen past. Of u nou houdt van modern of klassiek. Dimplex is  wereldwijd een van de grootste fabrikanten van elektrische haarden en kachels.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Dimplex Ignite

Dimplex Ignite

Schitterende elektrische haard van Dimplex

Dimplex is constant in beweging om zijn producten door te ontwikkelen. Onlangs hebben ze een serie nieuwe haarden gemaakt onder de naam ‘Ignite’. De sfeerhaarden in deze serie zijn voorzien van een gepatenteerd Comfort Saver verwarmingssysteem. Dit systeem verbruikt 11% minder energie dan de toonaangevende infraroodverwarming. Dit komt omdat de ventilatorsnelheid en het verwarmingsvermogen automatisch aangepast wordt aan de situatie in de ruimte.

Daarnaast maakt deze nieuwe techniek het mogelijk om de kleur van het vuur aan te passen naar eigen smaak. De haarden zijn voorzien van een warmte-element waar een soort turbo stand op staat, waardoor de haard in een korte periode, die u zelf van te voren kunt instellen, de ruimte kan verwarmen.

Tot slot is het vuurbeeld erg verbeterd waardoor hij nauwelijks te onderscheiden is van een echt houtvuurtje.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op