Dimplex Opti Virtual

Dimplex Opti Virtual

Ons assortiment

Wanneer we het over Dimplex hebben, kunnen we zeggen dat het merk constant in beweging is om een zo mooi mogelijk ‘vuurbeeld’ te kunnen laten zien. Momenteel kent Dimplex drie verschillende technieken, te weten Opti Myst, Opti Flame en Opti Virtual. Momenteel is Dimplex, mede door de ontwikkelde technieken, één van de grootste spelers op de markt van elektrische haarden.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Dimplex opti virtual haarden

Dimplex opti virtual haarden

Een groot assortiment

Dimplex is een wereldwijde speler op de markt van elektrische haarden. Met al ruim 150 jaar ervaring op zak, is Dimplex zich nog steeds aan het ontwikkelen. Regelmatig komen ze met nieuwe technieken op de markt om de elektrische haard zo veel mogelijk te laten lijken op een houtkachel. Momenteel hebben ze drie verschillende technieken die wereldwijd bekend zijn, te weten de Dimplex Opti Myst techniek, de Dimplex Opti flame techniek en de Opti Virtual techniek.

Opti Virtual techniek

De Dimplex Opti Virtual haard techniek wordt door middel van een LCD LED projectie een realistisch vuurbeeld getoond. Daarnaast wordt er een extra dimensie toegevoegd. Bij de Opti Virtual techniek zijn er namelijk knisperende geluiden en wegschietende vonken toegevoegd, waardoor u nog meer het idee zult hebben bij een houtkachel te zitten, zonder te hoeven slepen met houtblokken. Er zijn momenteel zo’n 4 haarden beschikbaar die zijn voorzien van deze techniek.

Dimplex elektrische haarden

Dimplex elektrische haarden

Innovatieve vlamtechnieken

Bij de Opti Myst techniek is een waterreservoir toegevoegd. Ultradunne waterdamp wordt verlicht door de aanwezige LED verlichting of halogeenlampen. Hierdoor ontstaat er een prachtig driedimensionaal vuurbeeld dat nauwelijks van het echt te onderscheiden is.

Opti Flame techniek

Bij de Opti Flame techniek wordt er alleen gebruik gemaakt van Led-verlichting en een mooie houtset. Bij de Opti Flame techniek lijken de houtblokken echt te gloeien.

 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert