Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Opti Virtual

Wanneer we het over Dimplex hebben, kunnen we zeggen dat het merk constant in beweging is om een zo mooi mogelijk ‘vuurbeeld’ te kunnen laten zien. Momenteel kent Dimplex drie verschillende technieken, te weten Opti Myst, Opti Flame en Opti Virtual. Momenteel is Dimplex, mede door de ontwikkelde technieken, één van de grootste spelers op de markt van elektrische haarden.

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dimplex elektrische haarden

Dimplex is een wereldwijde speler op de markt van elektrische haarden. Met al ruim 150 jaar ervaring op zak, is Dimplex zich nog steeds aan het ontwikkelen. Regelmatig komen ze met nieuwe technieken op de markt om de elektrische haard zo veel mogelijk te laten lijken op een houtkachel. Momenteel hebben ze drie verschillende technieken die wereldwijd bekend zijn, te weten de Opti Myst techniek, de Opti flame techniek en de Opti Virtual techniek.

Opti myst techniek

Bij de Opti Myst techniek is een waterreservoir toegevoegd. Ultradunne waterdamp wordt verlicht door de aanwezige LED verlichting of halogeenlampen. Hierdoor ontstaat er een prachtig driedimensionaal vuurbeeld dat nauwelijks van het echt te onderscheiden is.

Opti Flame techniek

Bij de Opti Flame techniek wordt er alleen gebruik gemaakt van Led-verlichting en een mooie houtset. Bij de Opti Flame techniek lijken de houtblokken echt te gloeien.

Opti Virtual techniek

De Opti Virtual techniek wordt door middel van een LCD LED projectie een realistisch vuurbeeld getoond. Daarnaast wordt er een extra dimensie toegevoegd. Bij de Opti Virtual techniek zijn er namelijk knisperende geluiden en wegschietende vonken toegevoegd, waardoor u nog meer het idee zult hebben bij een houtkachel te zitten, zonder te hoeven slepen met houtblokken. Er zijn momenteel zo’n 4 haarden beschikbaar die zijn voorzien van deze techniek.