Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Opti Flame

Dimplex is een merk dat in 1844 is opgericht. Het begon als grofsmederij, maar groeide al snel uit tot één van de grootste kachelmerken van de wereld. Allereerst richtte het merk zich voornamelijk op gashaarden waar vervolgens ook de route naar houtkachels, tuinhaarden en elektrische haarden werd bewandeld. Momenteel is Dimplex één van de, zo niet de grootste kachelproducent van de wereld.

20 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

20 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Dimplex

Dimplex blijft zich jaar in jaar uit ontwikkelen om zo de beste technieken te realiseren voor elektrische haarden. Op dit momenteel heeft Dimplex drie verschillende technieken op de markt gebracht, te weten: Opti Myst, Opti Virtual en Opti Flame.

Opti Myst techniek Dimplex

Bij haarden die de Opti Myst techniek bevatten is een waterreservoir toegevoegd. Ultra dunne waterdamp wordt verlicht door middel van LED lampen of halogeen, waardoor een driedimensionaal vuurbeeld ontstaat die veel weg heeft van die van een echt houtvuur. De hoeveelheid water in het waterreservoir is goed voor 8-10 uur lol. Bij sommige Dimplex elektrische sfeerhaarden is het zelfs mogelijk om de haard aan te sluiten aan de vaste waterleiding. Volledig elektrisch gemak!

Opti Virtual techniek Dimplex

Bij de Opti Virtual techniek wordt door middel van LCD LED verlichting projectie een zeer realistisch vuurbeeld gerealiseerd. Naast het realistische vuurbeeld worden bij de haarden die zijn voorzien van deze techniek knisperende geluiden toegevoegd en zijn er zelfs wegschietende vonken te zien!

Opti Flame techniek Dimplex

Bij de Opti Flame techniek zijn eigenlijk spiegeltjes geplaatst op een bewegende as. Wanneer er licht op de spiegels schijnt, ontstaat er een speels effect. Hoe meer spiegels er in de haard geplaatst zijn, hoe beter en mooier het effect. Voorbeelden van haarden met de Opti Flame techniek zijn de Dimplex Synergy en de Dimplex Vega.