Dimplex Opti-Flame

Dimplex Opti-Flame

Ons assortiment

Dimplex is een merk dat in 1844 is opgericht. Het begon als grofsmederij, maar groeide al snel uit tot één van de grootste kachelmerken van de wereld. Allereerst richtte het merk zich voornamelijk op gashaarden waar vervolgens ook de route naar houtkachels, tuinhaarden en elektrische haarden werd bewandeld. Momenteel is Dimplex één van de, zo niet de grootste kachelproducent van de wereld.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Dimplex Opti Flame

Dimplex Opti Flame

Realistisch en levensecht vuurbeeld

Dimplex blijft zich jaar in jaar uit ontwikkelen om zo de beste technieken te realiseren voor elektrische haarden. Op dit momenteel heeft Dimplex drie verschillende technieken op de markt gebracht, te weten: Opti Myst, Opti Virtual en Opti Flame.

Opti Flame Dimplex

Bij de Opti Flame techniek zijn eigenlijk spiegeltjes geplaatst op een bewegende as. Wanneer er licht op de spiegels schijnt, ontstaat er een speels effect. Hoe meer spiegels er in de haard geplaatst zijn, hoe beter en mooier het effect. Voorbeelden van haarden met de Opti Flame techniek zijn de Dimplex Prism en Dimplex Ignite.

Opti Myst techniek Dimplex

Opti Myst techniek Dimplex

Elektrische haard op waterdamp

Bij Dimplex haarden met de Opti Myst techniek is een waterreservoir toegevoegd. Ultra dunne waterdamp wordt verlicht door middel van LED lampen of halogeen, waardoor een driedimensionaal vuurbeeld ontstaat die veel weg heeft van die van een echt houtvuur. De hoeveelheid water in het waterreservoir is goed voor 8-10 uur lol. Bij sommige Dimplex elektrische sfeerhaarden is het zelfs mogelijk om de haard aan te sluiten aan de vaste waterleiding. Volledig elektrisch gemak!

Opti Virtual techniek Dimplex

Bij de Opti Virtual techniek van Dimplex wordt door middel van LCD LED verlichting projectie een zeer realistisch vuurbeeld gerealiseerd. Naast het realistische vuurbeeld worden bij de haarden die zijn voorzien van deze techniek knisperende geluiden toegevoegd en zijn er zelfs wegschietende vonken te zien!

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert