• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Tv-wandmeubel met bio-ethanol haard

Wandmeubel met haard
Richtprijs haardopstelling
€6.660

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een tv wandmeubel met bio-ethanol haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Deze 3D-voorbeeld opstelling is 2,60 meter breed en gecombineerd met een bio-ethanol haard van 110 cm breed met front vuurzicht.

Plaatsen van het meubel gebeurt netjes en vakkundig bij u thuis. Afstellen en kleine aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd zodat alles perfect past.

Bio-ethanol haard plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (saus-klaar) en brand klaar maken.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Tv-wandmeubel met bio-ethanol haard

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling tv-wandmeubel met bio-ethanol haard van 2,60 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling? De look & feel van deze fotorealistische tekening is naar eigen smaak en inzichten aan te passen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen.

Tv-wandmeubel met bio-ethanol haard

Het combineren van een bio-ethanol haard tv tot tv-wandmeubel wordt steeds gebruikelijker. Een bio-ethanol haard kan op een mooie manier worden gecombineerd met een tv tot tv-wandmeubel Deze opstelling maken wij zoals u dat wilt. Bij deze tv-wandmeubel zijn aan beide zijden boekenplanken bevestigd. Dit maakt uw bio-ethanol haard met tv-wandmeubel niet alleen een lust voor het oog, maar ook een handig en praktisch opbergmeubel. Het is ook mogelijk om kasten, lades, nissen of andere praktische opbergruimtes toe te passen.

Goed om te weten

De adviesprijs van deze haardopstelling is gebaseerd op het 3D-voorbeeld van de tekening. Past u iets aan in afmeting, afwerkmateriaal of type haard dan doet dit natuurlijk ook iets met de totaalprijs. Zo is er voor elk budget een passende opstelling samen te stellen.

Productspecificaties

Type haardBio-ethanol haard
VuurzichtFront/1-zijdig
Tv-positieBoven de haard
Opbergruimte(Boeken) planken
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)110x60cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)260x260x50cm
Extra optiesLED-spots, Terugvallende plint, Kasten, Lades

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Tv-wandmeubel met bio-ethanol haard Wandmeubel met haard

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een tv wandmeubel met bio-ethanol haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Ontvang aanbieding