• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Smart Bell Panorama 45/59

Gashaarden
€ 4.230

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Smart Bell Panorama 45/59

Bellfires Smart Bell Panorama 45/59

Wij van Haardenexpert hebben een enorm uitgebreid assortiment dat wij aanbieden voor scherpe prijzen. Binnen dit assortiment hebben wij bijvoorbeeld haarden van Bellfires. Het merk Bellfires staat voor gemak, sfeer en comfort waarbij sterk rekening wordt gehouden met het design en de veiligheid. Onlangs hebben wij de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 toegevoegd aan ons assortiment. Deze prachtige verticale inbouwgashaard is strak afgewerkt, waardoor hij zeer goed past in huizen met een moderne interieurstijl. Zoals gezegd staat Bellfires bekend om hun hoogstaande kwaliteit, wat ook terug te zien is bij de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59. De haard is gemakkelijk te bedienen middels de standaard bijgeleverde afstandsbediening.

Technische specificaties

De haard heeft een vermogen van 6kW. Hiermee is hij zeer geschikt voor woningen met een oppervlakte van circa 35 tot 110m2. Daarnaast heeft de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 een inbouwafmeting van 92,6 centimeter hoog, 53,3 centimeter breed en 37,8 centimeter diep. Het betreft een gashaard met een driezijdig vuurzicht. Dit betekent dat het vuur aan drie kanten zichtbaar is, waardoor u vanuit diverse plekken in de ruimte kunt genieten van de spelende vlammen. De haard kan boven worden aangesloten op een rookkanaal met een diameter van 100/150 mm. De haard zit in energieklasse B.

Opties Bellfires Smart Bell Panorama 45/59

 De Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 biedt diverse opties. De haard wordt standaard geleverd met stalen vlakke achterwand, maar kan tegen meerprijs ook worden aangeschaft met spiegelwand. Daarnaast kan deze haard branden op aardgas, propaan of butaan. Verder kan deze haard worden aangeschaft met industrial interior, wifi – module + afstandsbediening of Wifi-module + puck. De WiFi-module maakt het mogelijk om de haard volledig op afstand te bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens de koude winterdagen vanaf uw werk de kachel al aanzetten, zodat u in een behaaglijke temperatuur thuis komt.

Bent u geïnteresseerd in de Bellfires Smart Bell Panorama 45/59? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs in onze showroom te Rijssen. Wij adviseren u graag.

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkBellfires
ModelInbouw, Inzet
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Bellfires Smart Bell

Bellfires Smart Bell

Een oplossing voor bestaande situatie

De gashaarden uit de serie Bellfires Smart Bell zijn bijzonder geschikt voor bestaande situatie, waarbij een bestaande (open) haard of kachel vervangen wordt door een nieuwe gashaard. Dit komt met name voor bij verbouw of renovatie. Door deze toepassing worden de Smart Bell gashaarden ook wel inzethaarden genoemd. Door de maatvoering en kader varianten zijn ze geschikt voor vrijwel alle bestaande situaties. Daarbij zijn deze gashaarden van binnenuit aan te sluiten op het bestaande rookkanaal en is de techniek van binnenuit toegankelijk, dus een ingebouwd luikje is niet noodzakelijk. Uiteraard zijn de Smart Bell gashaarden ook geschikt voor elke nieuwe situatie.

Productoverzicht

Productoverzicht

Keuze uit meer dan 10 modellen

Is deze Smart Bell gashaard niet wat u zoekt? Kies voor een van de andere modellen, de haarden van deze serie zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Haard Vuurzicht Breedte Hoogte
Smart Bell 45/60 Front 42,9cm 62,4cm
Smart Bell 55/55 Front 53,4cm 55,4cm
Smart Bell 55/60 Front 53,4cm 62,4cm
Smart Bell 65/55 Front 63,9cm 55,4cm
Smart Bell 65/60 Front 63,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/55 Front 72,9cm 55,4cm
Smart Bell 75/60 Front 72,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/70 Front 73,2cm 69,4cm
Smart Bell 75/80 Front 73,2cm 78,4cm
Smart Bell 80/60 Front 81,9cm 62,4cm
Smart Bell 80/70 Front 82,2cm 69,4cm
Smart Bell 80/80 Front 82,2cm 78,4cm
Smart Bell 90/70 Front 91,2cm 69,4cm
Smart Bell 90/80 Front 91,2cm 78,4cm

MagniFire brander

Trapsgewijze weergave van vuur

Deze gashaard van Bellfires maakt gebruik van de MagniFire brander. Deze brander is speciaal ontwikkeld om bij een wat minder hoge gashaard een 3D-vuurbeeld te creëren. De voorste brander is lager dan de achterste brander waardoor er een hoogteverschil in het vlammen en (daardoor) diepte ontstaat. Het branderbed en houtset is voorzien van sfeerledverlichting waardoor er op de bodem een mooi gloei-effect ontstaat. Net echt!

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 Gashaarden

De Bellfires Smart Bell Panorama 45/59 is een inbouw/inzet gashaard van het merk Bellfires.

Ontvang aanbieding