Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Onze merken

Haardenexpert is erkend dealer van vele merken. Als expert in haarden leveren wij alle merken gashaarden, houtkachels, pelletkachels en elektrische haarden. Hieronder vindt u een overzicht van onze merken.

Houtkachel merken

Een houtkachel zorgt voor een unieke sfeer in de woonkamer. Het knapperend vuurtje, de heerlijke houtgeur en de aangename warmte. Wie wil dat nou niet? In ons assortiment vindt u verschillende kwalitatieve merken op het gebied van houtkachels. Barbas staat bijvoorbeeld bekend om zijn vrijstaande kachels en inzethaarden. Terwijl Spartherm voornamelijk liftdeurhaarden op de markt heeft gebracht. Of gaat u liever voor een speksteenkachel waarmee u de warmte nog langer behoud? Genoeg keuze voor uw woonsituatie. 


Gashaard merken

Maar Haardenexpert levert ook een scala aan gashaarden merken. Met een gashaard hoeft u niet meer te slepen met houtblokken, maar simpelweg de afstandsbediening gebruiken. Ideaal wanneer u veel waarde hecht aan gebruiksvriendelijkheid. Dankzij ons ruime assortiment heeft u voldoende keus uit kwalitatieve gashaarden. Denk eens aan het merk Faber. Een hoogstaand merk die bekend staat om zijn prachtige inbouwhaarden, van tweezijdige gashaarden tot roomdividers. Maar ook Bellfires heeft een sterke reputatie opgebouwd. Zij hebben een breed aanbod aan inbouwhaarden en inzethaarden ontwikkelt, geschikt voor iedere woonsituatie. Of zoekt u een haard zonder een storende omlijsting? Dan zijn de merken Element4 en Helex wat voor u. Kortom, iedere gashaardenmerk zorgt voor een unieke en bijzondere ervaring. 


Elektrische haarden merken

Het voornaamste voordeel van een elektrische haard is het plaatsingsgemak. Het enige wat u nodig heeft is een mooie plek en een stopcontact. Plug de stekker simpelweg in het contact en de haard laat direct een prachtig vuurbeeld zien. En aangezien de haarden weinig tot geen warmte afgeven, zijn de plaatsingsmogelijkheden oneindig. Denk bijvoorbeeld aan een plaatsing in de woonkamer, badkamer of zelfs de slaapkamer. Op het gebied van elektrische haarden is Faber dé marktleider. Zij zijn al jaren gespecialiceerd in de productie van kwalitatieve modellen, van vrijstaande kachels tot inbouwhaarden.

Cv-haarden merken

Dé duurzame trend van nu, een haard die aangesloten wordt op de cv-installatie. Een kostenbesparende en milieuvriendelijke manier om uw gehele huis te verwarmen. De werking is eenvoudig, een CV-haard heeft een kleine ruimte (warmtewisselaar) waar het water opgewarmd wordt door de rookgassen van het houtvuur. Deze warmtewisselaar is met een aan- en afvoerleiding gekoppeld met uw bestaande cv-installatie. Vervolgens wordt het opgewarmde water via een pomp door het hele huis verspreid. U profiteert dus meer van hetzelfde houtblok, wat betekent dat u flink bespaart op de stookkosten.