• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Kalfire E-65

Elektrische haarden
€ 3.795

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Kalfire E-65
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Kalfire E-65

Kies voor de Kalfire E-65, een realistische elektrische haard die je betoverd met haar holografische vuurbeleving. Geavanceerde vuurtechnologie en een super realistisch houtset zorgen ervoor dat je een echt authentieke vuurbeleving kunt creëren. Het vuur wordt door middel van een hologram techniek gepresenteerd op de achterzijde en de houtblokken ervoor zorgen voor een mooi 3D-effect.

Kalfire E-65, met open haardvuur

Bijzonder aan de Kalfire E-65 elektrische haard is dat deze echt bedoeld is om een 'open' haardvuur te imiteren, er is dan ook geen voorruit of zuiruit aanwezig. De haard is helemaal open. De haard is daardoor ook eenvoudig te installeren of te plaatsen bovenop een kast of dressoir. Zo kunt u op een mooie manier genieten van de sfeer en gezelligheid van een haardvuur zonder dat u ingewikkelde technische ingrepen moet uitvoeren. 

Oog voor detail

Zoals elke Kalfire elektrische haard is de Kalfire E-65 ook met zorg ontwikkeld. De vormgeving van de haard is verbluffend met oog voor detial. De afmeting komt overeen met een tv van 65" waarmee u op een eenvoudige manier een combinatie kunt maken met deze populaire tv-afmeting. Het installeren van de haard gaat door middel van een plug-and-play systeem waarmee u in een oogwenk de haard brandend in uw woonruimte heeft opgesteld.

Meer weten over de Kalfire E-65?

Meer weten of een vrijblijvende aanbieding van de Kalfire E-65? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij vertellen u graag alles over de Kalfire E-65 elektrische haard.

Productspecificaties

SysteemHologram
MerkKalfire
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitZonder ruit

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Kalfire E-65 Elektrische haarden

Kalfire E-65

Ontvang aanbieding