• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Troja 45 speksteen

Houtkachels
€ 7.195

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Troja 45 speksteen

De Jydepejsen Troja 45 speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Sinds 1979 staat Jydepejsen bekend om hun innovatieve Deense houtkachels van topkwaliteit. In elke houtkachel komt buitengewoon vakmanschap tot uiting, door een mooie vormgeving en slimme technologie die samenkomen in een volmaakte harmonie.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. De focus ligt niet alleen op design en functionaliteit, maar ook op geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Het speciale luchtregelsysteem, DuplicAir®, geeft u de mogelijkheid om met slechts enkele handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u optimaal comfort beleeft.

Ze garanderen dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na uitgebreide testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de

Een vleugje elegantie en warmte met een vrijstaande haard

Een vrijstaande haard, gelijk aan de imposante Jydepejsen Troja 45 speksteen, verzekert u zich niet alleen van een stijlvol interieur, maar biedt bovendien een bijzondere veelzijdigheid.

Met behulp van zijn warme gloed en fenomenaal vuurbeeld steelt de Jydepejsen Troja 45 speksteen de show, waardoor de haard uitstekend tot zijn recht komt. Een bijkomend voordeel van dit model zijn de verschillende installatiemogelijkheden. Dankzij deze haard ervaart u optimale flexibiliteit en gemak, aangezien u de haard probleemloos op de plek naar wens kunt neerzetten. Kies ervoor om de haard in een knus hoekje neer te zetten, als centraal punt van de zitruimte, of laat de haard stralen als een prachtige roomdivider, waarmee u de leefruimte op een smaakvolle wijze kunt scheiden.

Jydepejsen Troja 45 speksteen kopen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Troja 45 speksteen en wilt u meer te weten komen? Neem vrijblijvend contact met de adviseurs van Haardenexpert op. Onze verkoopadviseurs geven u graag advies, waardoor u na de aankoop volledig plezier beleeft aan de haard. 

Wanneer u de gezellige sfeer van onze haarden wilt ondervinden, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen of de Jydepejsen Troja 45 speksteen goed past bij uw wensen, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Heeft u geen tijd om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de opties onderzoeken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm182
Breedte cm55
Diepte cm55
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Troja 45 speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Troja 45 speksteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding