• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Senza zijruiten

Houtkachels
€ 2.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Senza zijruiten
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Senza zijruiten

De Jydepejsen Senza zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen is al ruim 40 jaar een baanbreker wat betreft uitmuntende Deense houtkachels, en heeft een betrouwbare reputatie opgebouwd. In elke houtkachel komt buitengewoon vakmanschap tot uiting, dankzij een moderne vormgeving en slimme technologie welke bijeenkomen in perfecte harmonie.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de mogelijkheid om zonder moeilijk te doen de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Elke houtkachel is uitgebreid onderzocht en voldoet aan de meest strenge, internationale eisen, met als doel dat u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Senza zijruiten.

Warme toevoeging: een vrijstaande haard

Ontdek de veelzijdige charme van een vrijstaande haard, zoals de verbluffende Jydepejsen Senza zijruiten, die het interieur verrijkt met stijl en gebruiksgemak.

Zo kenmerkt de Jydepejsen Senza zijruiten zich als oogverblindende eyecatcher met een behaaglijke warmte en een realistisch vuurbeeld dat de aandacht trekt, waardoor de haard daadwerkelijk het middelpunt van de kamer wordt. Een bijkomend voordeel van dit model zijn de verschillende installatiemogelijkheden. Het bepalen van de meest geschikte locatie in de ruimte voor een vrijstaande haard is daarnaast heel gemakkelijk. Kies ervoor om de [merkmodel] in een sfeervol hoekje te plaatsen, als centraal punt van het zitgedeelte, of laat de haard schitteren als een prachtige doorkijkhaard, waarmee u het interieur op een stijlvolle wijze kunt verdelen.

Ook genieten van de Jydepejsen Senza zijruiten?

Bent u enthousiast over de Jydepejsen Senza zijruiten en wilt u geïnspireerd raken door de mogelijkheden? Laat het ons weten. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Als u de warmte en knusse sfeer van onze haarden zelf wilt ervaren, dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor weet u of de Jydepejsen Senza zijruitenhet beste past bij uw verwachtingen en kunt u zich meteen laten inspireren door ons royale aanbod. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, maar toch de opties met een deskundige medewerker wilt bespreken, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm93
Breedte cm46
Diepte cm36
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Senza zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Senza zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding