• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Panorama 1500

Houtkachels
€ 4.625

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Panorama 1500
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Panorama 1500

Een vrijstaande haard: een prachtige toevoeging aan uw interieur

De Jydepejsen Panorama 1500 is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Met dank aan zijn fijne warmte en fenomenale vuurbeeld maakt de Jydepejsen Panorama 1500 een diepe indruk, met als resultaat dat de haard perfect tot zijn recht komt. Wat dit model nog fascinerender maakt, zijn de mogelijkheden in installatie. Door deze haard profiteert u van absolute flexibiliteit en gemak, aangezien u de haard zonder moeite op de plek naar wens kunt neerzetten. Besluit om de Panorama 1500 in een knus hoekje neer te zetten, als centraal punt van de woonkamer, of laat de haard sprankelen als een fantastische doorkijkhaard, waardoor u de ruimte op een stijlvolle manier kunt scheiden.

Over Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een geweldige naam verworven voor het vervaardigen van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden geprezen om hun geavanceerde design. In iedere Jydepejsen houtkachel komt uitmuntend vakmanschap tot uiting, te danken aan een mooie vormgeving en slimme technologie welke bijeenkomen in een uitstekende harmonie.

Jydepejsen blijft zich doorlopend innoveren. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in slimme verbrandingstechnologieën, met in gedachte het milieu en uw portemonnee. Met behulp van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de gelegenheid om zonder problemen de vlammen en warmteafgifte naar wens aan te passen.

Ze verzekeren dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na verschillende testprocedures, waardoor u straks ongestoord geniet van de Jydepejsen Panorama 1500.

Nog vragen over de Jydepejsen Panorama 1500?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Panorama 1500 en wilt u meer informatie over de haard? Laat het ons weten. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat.

Als u de warmte en gezelligheid van onze haarden persoonlijk wilt beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit stelt u in staat om te bepalen of de Panorama 1500 perfect aansluit op uw eisen, terwijl u op hetzelfde moment wordt geïnspireerd door het brede aanbod.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een deskundige medewerker willen doornemen, staan wij op vele andere manieren voor u klaar, waardoor u in alle comfort en op uw gemak de ideale beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen4,0 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement70% tot 75%, 75% tot 80%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm151
Breedte cm40
Diepte cm40
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Panorama 1500 Houtkachels

De Jydepejsen Panorama 1500 een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.

Ontvang aanbieding