• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Omega Chef

Houtkachels
€ 6.095

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Omega Chef
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Omega Chef

De Jydepejsen Omega Chef is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen is meer dan 40 jaar een voorloper op het gebied van kwalitatieve Deense houtkachels, en heeft een sterke naam opgebouwd. In iedere houtkachel komt buitengewoon vakmanschap tot uiting, dankzij een strakke vormgeving en slimme technologie welke bijeenkomen in perfecte harmonie.

Jydepejsen blijft zich doorlopend vernieuwen. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts een paar handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige wijze te controleren, waardoor u gegarandeerd comfort ervaart.

Elke houtkachel wordt volledig getest en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van de Jydepejsen Omega Chef.

Stijl en warmte met een vrijstaande haard

De Jydepejsen Omega Chef is een vrijstaande haard. Dit voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan uw interieur, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Zo is de Jydepejsen Omega Chef uniek als sfeervolle eyecatcher met een behaaglijke warmte en een realistisch vuurbeeld dat in het oog springt, waardoor de haard daadwerkelijk het centrale punt van de ruimte wordt. Wat dit model nog interessanter maakt, is de flexibiliteit zodra het op installatie aankomt. U zet deze haard zonder moeilijk te doen overal in de ruimte, waarbij flexibiliteit en gemak hand in hand gaan. Besluit om de Jydepejsen Omega Chef in een sfeervol hoekje te plaatsen, als eyecatcher van uw woonkamer, of laat de haard stralen als een prachtige roomdivider, waardoor u het interieur op een elegante wijze kunt verdelen.

Nog vragen over de Jydepejsen Omega Chef

Zoekt u aanvullende informatie over de Jydepejsen Omega Chef? Wij horen graag van u. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Beleef de sfeer van de haarden door een kijkje te nemen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de gelegenheid om te beslissen of de Jydepejsen Omega Chef uitstekend past bij uw behoeften, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Bent u niet in staat om onze showroom te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een deskundige medewerker? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm154
Breedte cm49
Diepte cm49
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Omega Chef Houtkachels

De Jydepejsen Omega Chef is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding