• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Omega Basis speksteen

Houtkachels
€ 5.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Omega Basis speksteen

De Jydepejsen Omega Basis speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Sinds 1979 wordt Jydepejsen geprezen om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoge kwaliteit. In elke houtkachel komt buitengewoon vakmanschap tot uiting, dankzij een mooie vormgeving en geavanceerde technologie die samenkomen in een volmaakte harmonie.

Voortdurende vernieuwing is essentieel voor Jydepejsen. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen. Door gebruik te maken van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de mogelijkheid om eenvoudig de vlammen en warmteafgifte aan te passen.

Alle houtkachels worden zorgvuldig uitgeprobeerd en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor u zeker kunt zijn dat u intens geniet van de Jydepejsen Omega Basis speksteen.

Een vrijstaande haard: een mooie aanvulling op uw interieur

Ontdek de flair van een vrijstaande haard, zoals de verbluffende Jydepejsen Omega Basis speksteen, die de woonruimte verfraaid met klasse en gebruiksgemak.

Dankzij het schitterende vlammenspel zorgt de Jydepejsen Omega Basis speksteen er meteen voor dat het een sfeervol middelpunt van de woning is. Wat dit model nog fascinerender maakt, is de vrijheid van installatie. Profiteer van ultieme vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid optimaal op elkaar zijn afgestemd voor installatie zonder problemen. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard op een willekeurige plek in de ruimte wilt plaatsen of verdeel de woonruimte in tweeën door de haard als roomdivider te gebruiken.

Jydepejsen Omega Basis speksteen aanschaffen

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Omega Basis speksteen en wat de voordelen van deze haard zijn? Twijfel niet om ons te benaderen. De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Wanneer u de gezellige sfeer van onze haarden wilt meemaken, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen of de Jydepejsen Omega Basis speksteen uitstekend past bij uw eisen, en u kunt zich direct laten inspireren door de diversiteit van ons aanbod. 

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken, maar wilt u toch graag het beste advies van een specialist? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%
KleurZwart
Hoogte cm123,1
Breedte cm49
Diepte cm49
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Omega Basis speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Omega Basis speksteen is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding