• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cubic 109

Houtkachels
€ 4.375

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cubic 109
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cubic 109

De Jydepejsen Cubic 109 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen is meer dan 40 jaar een pionier met betrekking tot uitmuntende Deense houtkachels, en heeft een sterke reputatie opgebouwd. Met het moderne design en doordat ze uitgerust zijn met hoogwaardige technologie, zijn alle houtkachels een uiting van geweldig meesterschap.

Bij Jydepejsen hechten ze veel waarde aan innovatie. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en functionaliteit; ze leggen ook de nadruk op geavanceerde verbrandingstechnologieën die voordelig zijn voor zowel milieu als uw financiën. Door middel van het gepatenteerde luchtregelsysteem, DuplicAir®, heeft u de optie om zonder gedoe de vlammen en warmteafgifte aan te passen.

Alle houtkachels worden uitvoerig getest en voldoen aan de strengste internationale normen, waardoor optimaal volop geniet van de Jydepejsen Cubic 109.

Een vleugje elegantie en warmte met een vrijstaande haard

Ontdek de flair van een vrijstaande haard, zoals de fascinerende Jydepejsen Cubic 109, die uw woning vult met klasse en gebruiksgemak.

De Jydepejsen Cubic 109 is een opvallende en charmante haard met een warme gloed en een indrukwekkend vlammenspel dat de aandacht trekt. Het vinden van de gewenste plek voor een vrijstaande haard is tevens heel eenvoudig. Het kiezen van de beste plek voor een vrijstaande haard is daardoor ongelooflijk goed te doen. Kies er bijvoorbeeld voor om de Jydepejsen Cubic 109 in een sfeervol hoekje neer te zetten, als eyecatcher van het zitgedeelte, of laat de haard schitteren als een prachtige roomdivider, waardoor u het interieur op een elegante wijze kunt opdelen.

Ontdek meer over de Jydepejsen Cubic 109

Bent u op zoek naar extra informatie over de Jydepejsen Cubic 109? Laat het ons weten. We helpen u graag met het beste advies. 

Zodra u de warmte en gezelligheid van onze haarden persoonlijk wenst te ervaren, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit maakt het mogelijk om te oordelen of de Jydepejsen Cubic 109 perfect aansluit op wat u verwacht, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door ons ruime aanbod. 

Geen tijd voor een bezoek aan onze showroom, maar wilt u wel samen met een specialist bekijken wat mogelijk is? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm109
Breedte cm47
Diepte cm43
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cubic 109 Houtkachels

De Jydepejsen Cubic 109 een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.

Ontvang aanbieding