• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Classic Speksteen

Houtkachels
€ 5.175

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cozy Classic Speksteen
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Classic Speksteen

De Jydepejsen Cozy Classic Speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Jydepejsen

Jydepejsen is al ruim 40 jaar een baanbreker met betrekking tot kwalitatieve Deense houtkachels, en heeft een goede reputatie verworven. Elke houtkachels getuigt van vakmanschap, waarbij een eigentijds design gepaard gaat met geavanceerde technologie.

Bij Jydepejsen heeft innovatie een hoge prioriteit. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan design en functionaliteit, maar ook aan slimme verbrandingstechnologieën met het oog op het milieu en uw portemonnee. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, stelt u in staat om met slechts enkele handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige manier te controleren, waardoor u perfect comfort ervaart.

Elke houtkachel is volledig getest en voldoet aan de meest strenge, internationale eisen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen.

Een vrijstaande haard is een gezellige toevoeging voor uw woning

Een vrijstaande haard, gelijk aan de adembenemende Jydepejsen Cozy Classic Speksteen, voegt niet alleen stijl toe aan uw interieur, maar biedt daarnaast een unieke veelzijdigheid.

Zo is de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen uniek als sfeervolle eyecatcher met een warme gloed en een fascinerend vuurbeeld van een hoog niveau, waardoor de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen daadwerkelijk het middelpunt van de woning is. Wat ervoor zorgt dat dit model nog indrukwekkender is, is de keuzevrijheid als het om installatie gaat. Het bepalen van de beste plek voor een vrijstaande haard is daarnaast heel eenvoudig. Kies bijvoorbeeld om de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen in een knus hoekje neer te zetten, als middelpunt van uw zitruimte, of laat de haard sprankelen als een fantastische tunnelhaard, waardoor u de leefruimte op een chique wijze kunt scheiden.

Jydepejsen Cozy Classic Speksteen kopen

Bent u enthousiast over de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet om ons te benaderen. Onze specialisten geven u graag advies, waardoor u straks optimaal plezier beleeft aan de haard. 

Als u de fijne ambiance van onze haarden wilt meemaken, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de kans om te ontdekken of de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen perfect past bij uw behoeften, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de diversiteit van ons aanbod. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken, maar wilt u toch graag persoonlijk advies van een expert? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Classic Speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic Speksteen een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding