• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

c

Houtkachels
€ 5.650

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: c
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving c

De Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een uitstekende naam gecreëerd voor het vervaardigen van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden geprezen om hun vernieuwende ontwerp. In elke houtkachel komt uitstekend vakmanschap tot uiting, te danken aan een mooie vormgeving en slimme technologie welke samenkomen in een uitstekende harmonie.

Jydepejsen blijft zich continu innoveren. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in slimme verbrandingstechnologieën met in gedachte het milieu en uw portemonnee. Met ons exclusieve luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u algehele regie over de vlammen en warmteafgifte.

Elke houtkachel wordt uitgebreid gekeurd en voldoet aan de meest strenge, internationale eisen, met als doel dat u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten.

Een vrijstaande haard: het warme hart van uw ruimte

Geniet van de elegantie van een vrijstaande haard, zoals de fascinerende Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten, die de woonruimte verfraaid met klasse en functionaliteit.

Door het schitterende vlammenspel zorgt de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten er direct voor dat het een gezellig middelpunt van de ruimte is. Wat dit model nog aantrekkelijker maakt, is de vrijheid van installatie. Geniet van ultieme vrijheid in waar de haard wordt neergezet, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak optimaal op elkaar zijn afgestemd. Maak van de haard dan ook het focuspunt in uw leefgedeelte. Of gebruik de haard als een elegante roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Ontdek meer over de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten en wilt u meer informatie over de haard? Schroom niet om ons te benaderen. Onze medewerkers staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en raad te geven. 

Wilt u graag de ambiance van onze haarden beleven, dan nodigen wij u van harte uit om onze mooie showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Dit geeft u de kans om te bekijken of de Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten goed past bij uw wensen, en u kunt u direct laten inspireren door de diversiteit van ons aanbod. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een deskundige medewerker wilt bespreken, zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

c Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic Speksteen met zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding