• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen

Houtkachels
€ 4.550

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen

De Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen is al ruim 40 jaar een pionier met betrekking tot hoogwaardige Deense houtkachels, en heeft een goede reputatie opgebouwd. In elke houtkachel komt buitengewoon vakmanschap tot uiting, door een mooie vormgeving en geavanceerde technologie welke samenkomen in perfecte harmonie.

Blijven vernieuwen is essentieel voor Jydepejsen. Het gaat hierbij niet alleen om esthetiek en bruikbaarheid; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die voordelig zijn voor zowel milieu als uw financiën. Met ons bijzondere luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u volledige regie over de vlammen en warmteafgifte.

Alle houtkachels worden grondig uitgeprobeerd en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u zeker weet dat u straks volop geniet van de Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen.

Een vleugje elegantie en warmte met een vrijstaande haard

De Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Zo is de Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen een opvallende en aantrekkelijke haard dankzij het vlammenspel en de warme gloed waar u niet omheen kunt. Het selecteren van de perfecte plek voor deze vrijstaande haard is tevens ongecompliceerd. Dankzij dit model profiteert u van optimale flexibiliteit en gemak, omdat u 'm zonder problemen op de plek naar wens kunt neerzetten. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard in een hoek wilt plaatsen, juist als middelpunt van de ruimte dient of verdeel de woonruimte in tweeën door de haard als roomdivider te gebruiken.

Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen kopen

Wilt u meer ontdekken over de Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen en wat de voordelen van deze haard zijn? Neem gerust contact met onze adviseurs op. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Bezoek onze sfeervolle showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verwonderen door de sfeer van de haarden. Hierdoor kunt u het besluit maken of de Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen voldoet aan de verwachtingen en kunt u zich laten verrassen door alle opties. 

Geen tijd voor een bezoek aan onze showroom, maar wilt u wel samen met een deskundige medewerker bekijken wat mogelijk is? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm97
Breedte cm55
Diepte cm47
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 971 Speksteen is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding