• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 1500

Houtkachels
€ 3.795

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo 1500
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 1500

De Jydepejsen Cosmo 1500 is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Al vanaf 1979 staat Jydepejsen bekend om hun vooruitstrevende Deense houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. Met het moderne design en doordat ze uitgerust zijn met uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een weergave van buitengewoon vakmanschap.

Bij Jydepejsen staat innovatie hoog in het vaandel. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, biedt u de gelegenheid om met slechts enkele handelingen de vlammen en warmteafgifte op een nauwkeurige manier te controleren, waardoor u optimaal comfort ervaart.

Elke houtkachel is uitvoerig onderzocht en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, met als doel dat u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Cosmo 1500.

Een vrijstaande haard: het warme hart van uw ruimte

De Jydepejsen Cosmo 1500 is een vrijstaande haard. Dit voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan uw interieur, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Zo is de Jydepejsen Cosmo 1500 een fantastische en charmante haard, dankzij het vlammenspel en de warme gloed waar u niet omheen kunt. Het selecteren van de gewenste plek voor deze vrijstaande haard is bovendien ongecompliceerd. Het is namelijk mogelijk om deze haard gemakkelijk op iedere gewenste plek in de kamer neer te zetten, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak niet zijn vergeten. Maak er bijvoorbeeld het middelpunt van uw zithoek van. Of ga voor een elegante roomdivider en deel de ruimte op een mooie manier op.

Meer informatie over de Jydepejsen Cosmo 1500?

Bent u op zoek naar extra informatie over de Jydepejsen Cosmo 1500? Neem gerust contact met ons op. We ondersteunen u graag met uitstekend advies. 

Ervaar de sfeer van de haarden door langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit geeft u de gelegenheid om te beslissen of de Jydepejsen Cosmo 1500 uitstekend past bij uw behoeften, en u kunt zich tegelijkertijd laten inspireren door de diversiteit van ons aanbod. 

Heeft u geen tijd om de showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een expert de opties bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm149
Breedte cm48
Diepte cm49
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 1500 Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 1500 een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding