• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special

Houtkachels
€ 6.175

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special

De Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Een houtkachel van Jydepejsen

Jydepejsen heeft sinds 1979 een schitterende naam opgebouwd voor het vervaardigen van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden geprezen om hun vernieuwende ontwerp. In elke houtkachel komt uitstekend vakmanschap tot uiting, door een strakke vormgeving en geavanceerde technologie die bijeenkomen in een volmaakte harmonie.

Jydepejsen blijft zich doorlopend verbeteren. Ze ambiëren niet alleen een prachtig design en diverse functionaliteiten, maar ook geavanceerde verbrandingstechnologieën die zowel gunstig zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Met ons exclusieve luchtregelsysteem, DuplicAir®, hebt u totale controle over de vlammen en warmteafgifte.

Elke houtkachel is uitvoerig onderzocht en voldoet aan de meest strenge, internationale normen, waardoor u gegarandeerd blij bent met de Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special.

Een vrijstaande haard is een ideale toevoeging aan uw huis

Ontdek de flair van een vrijstaande haard, zoals de fascinerende Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special, die uw woning vult met klasse en functionaliteit.

Zo onderscheidt de Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special zich als een oogverblindende eyecatcher met een behaaglijke warmte en een realistisch vlammenspel dat in het oog springt, waardoor deze vrijstaande haard echt het middelpunt van de ruimte is. Wat ervoor zorgt dat dit model nog boeiender is, is de vrijheid van installatie. U monteert deze haard moeiteloos op de plek naar wens, waarbij flexibiliteit en gemak hand in hand gaan. Kies ervoor om de Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special in een knus hoekje te plaatsen, als middelpunt van uw woonkamer, of laat de haard schitteren als een fantastische doorkijkhaard, waardoor u de ruimte op een elegante wijze kunt verdelen.

Nog vragen over de Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special

Wilt u meer informatie over de Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special en wat de voordelen van deze haard zijn? Laat het ons weten. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van advies, waardoor u straks maximaal geniet van de haard. 

Breng een bezoek aan onze sfeervolle showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verrassen door de sfeer van de haarden. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen of de Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special perfect past bij uw wensen, en u kunt u direct laten inspireren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

Heeft u geen tijd om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de keuzes onderzoeken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm138,3
Breedte cm55,5
Diepte cm47,6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special Houtkachels

De Jydepejsen Cosmo 1147 Speksteen special is een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding