• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Bella zijruiten

Houtkachels
€ 3.550

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Bella zijruiten

De Jydepejsen Bella zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Over Jydepejsen

Jydepejsen is al ruim 40 jaar een pionier met betrekking tot uitmuntende Deense houtkachels, en heeft een betrouwbare naam verworven. In elke houtkachel komt uitmuntend vakmanschap tot uiting, met een moderne vormgeving en geavanceerde technologie welke samenkomen in een uitstekende harmonie.

De innovatie bij Jydepejsen stopt nooit. Het gaat hierbij niet alleen om stijl en functionaliteit; ze ook de focus op geavanceerde verbrandingstechnologieën die voordelig zijn voor zowel milieu als uw financiën. Door het unieke luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u gemakkelijk en zorgvuldig de vlammen en warmteafgifte veranderen.

Alle houtkachels worden grondig getest en voldoen aan de strengste internationale richtlijnen, waardoor u zeker kunt zijn dat u volop geniet van de Jydepejsen Bella zijruiten.

Stijl en warmte met een vrijstaande haard

Ontdek de veelzijdige charme van een vrijstaande haard, zoals de fascinerende Jydepejsen Bella zijruiten, die uw interieur verfraaid met stijl en gebruiksgemak.

De Jydepejsen Bella zijruiten is een opvallende en aantrekkelijke haard dankzij het stijlvolle karakter en het prachtige vuurbeeld, waardoor u gegarandeerd geniet van de haard. Het selecteren van de gewenste plek voor deze vrijstaande haard is daarnaast gemakkelijk. Het is mogelijk om dit model gemakkelijk op elke gewenste plek in de woonruimte neer te zetten, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak niet zijn vergeten. Maak van de haard dan ook het focuspunt in uw zithoek. Of kies voor een unieke roomdivider, waardoor u de leefruimte met klasse opdeelt.

Jydepejsen Bella zijruiten aanschaffen

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Bella zijruiten en wilt u meer informatie over de haard? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs voorzien u graag van advies, zodat u straks optimaal geniet van de haard. 

Zodra u de gezellige sfeer van onze haarden wilt beleven, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit maakt het mogelijk om te bepalen of de Jydepejsen Bella zijruiten uitstekend past bij wat u verwacht, terwijl u op hetzelfde moment wordt geïnspireerd door het ruime aanbod. 

Als u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, maar toch de mogelijkheden met een deskundige medewerker wilt doornemen, zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen5,0 kW
AansluitingAchteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement80% tot 85%
KleurZwart
Hoogte cm114,4
Breedte cm44,4
Diepte cm34,6
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Bella zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Bella zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding